Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori vizelesi inger lehet...

Gyakori vizelesi inger lehet terhesseg elso jele?

Figyelt kérdés

Kb fel orankent jarok pisilni.

Csak annyi tunetem van h gyakran jarok pisilni? Vagy inkabb felfazasra utal?

Voltam mar felfazva... es az nem ilyen volt

2018. júl. 13. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1 hét késés már gyanús lehet.

A teszt pedig nem feltétlen fog azonnal pozitívat mutatni.

Bár nekem nemvárt előtt 2 nappal már halvány 2 csík volt, de a barátnőmnek pedig 8.hétben derült csak ki orvos által,mert a tesztek mind negatívak lettek.

2018. júl. 14. 13:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Uuu igen? Es hany tesztet csinalt?

Enis megyek majd orvoshoz. Viszont az a baj h itt most nagyon elmentek nyaralgatni es a honapba nincs is rendelesuk

2018. júl. 14. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Minden másnap csináltam a tesztet, úgy erősödtek a csíkjaim, de én csak a kimaradt menstruáció utáni 2.hétre mentem, akkor látnak csak "biztosat". Nekünk az volt a 6.hét szívműködéssel együtt. :)

Hamarabb nem érdemes orvoshoz menni,mert ha lát is valamit, vissza fog hívni. Ha nem jön meg továbbra sem,akkor is várj még 1 hetet biztos.

2018. júl. 15. 07:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Csinaltam egy ujjabb tesztet ismet negativ lett. 10 napja kesik. Babat mar kizarom. Inkabb orvoshoz megyek h milehet a baj
2018. júl. 15. 09:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Eddig rendszeres volt a havid? Mert ha igen, akkor 10 napnál már esélyes a terhesség. A negativ teszt nem jelent biztos negativat.
2018. júl. 15. 11:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Volt hogy kesett. Sajna egyre surubb h rendszertelen.
2018. júl. 15. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Minek keltitek benne a reményt?

10 nap késés után a negatív teszt az 95%-ban nem terhességet jelent.

Előre megmondtuk, hogy a gyakori vizelési inger nem egy jel..

2018. júl. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!