11 hetesen elmúlt az éjszakai vizelési inger. Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Másnak is elmúlt ilyenkor? Csütörtökön voltam UH-n, akkor minden rendben volt.2018. júl. 7. 15:09
1/9 anonim válasza:
Igen, aggódhatsz, hogy ezentúl végigalazod az éjszakát!
Te jó isten! Örülj neki, muszáj mindig fszságon agyalni?
3/9 A kérdező kommentje:
Volt már missed abom 9 hét végén. Ott is elmúlt a vizelési inger, azért félek picit.
Egyszerű kérdést tettem fel, nem kell felháborodni. :)
2018. júl. 7. 15:21
4/9 anonim válasza:
Ez tök normális. A 2. trimeszterben nem volt ilyen gondom, aztán a 3.-r visszajött és ipari mennyiségben fogyott a wc-papír mert egy nap vagy 100 látogattam el pisilni.
5/9 anonim válasza:
1-essel értek egyet! Ki mondta hogy baj, ha nem kell pisilned?! Mekkora hülyeség már! Terhesen lesz egy csomó dolog amin parázhatsz, meg majd ha megszületik a baba még jobban, addig viszont jobb lenne ha megnyugodnál.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy picit megnyugodtam :) Lehet akkor most másképp helyezkedik a méh.
Természetesen senki nem mondta hogy kötelező az állandó pisilési inger, csak pont így kezdődött a vetélésem, így picit beparáztam, de akkor minden rendben.
2018. júl. 7. 15:29
7/9 anonim válasza:
Az első harmadban nem a méhed nyomja a hólyagod, ez a végefelé van. Az elején a hormonok miatt pisilsz sokat. Ugyanúgy, ahogy az émelygés is elmúlik 10-14 hetesen (többnyire), úgy ez is. Ne izgulj!
8/9 anonim válasza:
A terhességem végéig, amikor is már a húgyhólyagom napi szinten ki volt téve a nyomódásnak, abszolút nem volt sűrű vizelési ingerem, sem éjjel, sem pedig nappal. Ehhez képest van egy kisfiam.:)
Szóval nyugodj meg, ez abszolút nem ok az aggodalomra!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. júl. 7. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!