Terhesseg elejen ez normalis? Ki volt meg igy?
Figyelt kérdés
En atlagban napi 3szor voltam a mellekhelyisegben plusz ha kellett a nagydolog. Most, par napja szinte allamdoan kell mennem kb 6-7szer egy nap. Bar tudatosan tobb vizet is iszom. De mikor maskor is ittam akkor is maximum 1-el tobbszor kellett mennem. Ez ugye normalis, mert azt olvastAm, hogy surubb vizelesi inger, de ennyivel?2017. aug. 23. 08:20
1/10 anonim válasza:
Van, hogy 10 perc alatt 3szor is elmegyek pisilni.
Nem számolom, de napi 20szor biztos megyek wc-re.
Teljesen normális már a terhesség elejétől a gyakori vizelés.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Megnyugodtam :)
2017. aug. 23. 08:29
3/10 anonim válasza:
A napi 6-7 neked állandóan menni kell kategória??? ☺️
Óránkènt 1-2, ès mèg ez sem sok terhesen! De nyugi, a vègère akkor is pisilned kell, mikor èpp befejezted a pisilèt!!!
4/10 anonim válasza:
Éjjel megyek ki 6-7szer. :) meg majd most jon a neheze. :) mi.mindig azzal poenkodunk a férjemmel, h ha akciós a wcpapir azonnal le kell csapni mert siman elnyomok egy tekerccsel egy nap.
5/10 A kérdező kommentje:
En is mennek vagy 10-12szer naponta csak van az a rossz szokasom, hogy tartogatom. Dolgozok, monden fel oraba hiaba zarom be igy tartom mig birom, pedig nem egeszseges
2017. aug. 23. 09:17
6/10 anonim válasza:
En is tartogattam, de kb a 3.trimesztertol az faj. Neha igy fekszem az agyban.. Érzem h kell de ahh nem lusta vagyok kimenni es ugy elkezd fájni, hogy nincs mit tenni, akkor mar mindegy is.. Kivonszolom magam a wcre es jon 3 csepp.. Es ülök ott, hogy most ez komoly?? Es az.. Ulve, allva a legrosszabb. Ugy szepen becsorog-csopog majd ha tartogatod. (én se gondoltam vna, h barátom lesz az inkontinencia betet, de neha eleg egy tüsszentés) :) az az egy a jo benne, hogy ez majd elmúlik.
7/10 anonim válasza:
Teljesen normàlis, nejem ez volt az egyik legelső tünet. Először azt hittem felfàztam, majd a pozitív teszt utàn ràkerestem, gondoltam nézek hàzi praktikàt ellene és rà kellett jönnöm hogy normàlis terhedtünet.
Mennyi idős a terhességed?
8/10 anonim válasza:
7 hetes terhes voltam amikor a férjemmel mentünk az Olaszokhoz nyaralni (autóval kb. 6 óra), volt olyan, hogy fél óránként kellett megállnunk mert nekem folyamatosan pisilnem kellett. Pedig tudatosan nem ittam egyszerre sokat stb. Aztán ez egy kicsit enyhült, most vagyok 13 hetes, és van olyan, hogy mielőtt elindulok otthonról 10 percen belül 3x megyek vissza wc-re. :D Ha egy kávézóban ülök 1-2 órát, egyszer minimum el kell mennem, régen pedig volt, hogy 4-5 órákat is bírtam mosdó nélkül és ingerem sem nagyon volt rá. Most ez elképzelhetetlen :D
9/10 A kérdező kommentje:
7-dik hetben jarok en is. Csak nem tudtam mire velni ezt a hirtelen ingereket. Este ketszer voltam s masodszor alig csordogalt. Mergelodtem is hogy na ezert aztan kellett jelezni :))
2017. aug. 23. 10:09
10/10 NyuszikaNYC20000 válasza:
En a 6dikban jarok nalam is ez van ejjel a legdurvabb pedig akkor nem sokat iszom direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!