Mikor érdemes kimosni a babaruhákat?
Figyelt kérdés
Szeptember 22re vagyok kíírva!szerintetek mikor mossam ki a babaruhákat?2018. júl. 12. 07:59
11/18 anonim válasza:
" nem ért a mosógéphez"
Na, jónak szülsz te is!
Fel ev mulva meg jon majd a kerdes, hogy miert nem segit a ferjem semmi?
3 eves fiam ert a mosogephez ...
12/18 A kérdező kommentje:
Képzeld kedves 11es nem fogok azzal jönni hogy nem segít semmit a gyerek körül.mert akkor megcsinálnám egyedül!!csak a magadfajtáknak kell hogy a férj otthon is mosson,takarítson meg segítsen a gyereknevelésben!!ja meg persze dolgozza szét magát mint az állat hogy eltartson!!!!nem vagyunk ám egyformák ezt ne felejtsd el!!!
2018. júl. 12. 11:46
13/18 anonim válasza:
Ajjajjj, előjött az anyaállat!
Na menj mosni, meg felsúrolni a padlót, mire hazáért az urad legyen kész minden!
14/18 anonim válasza:
Ajaj kérdező most miert durvultál ennyire be? De így most már tudjuk , hogy milyen fajta no vagy. És miért tartana el, ja hogy Gyeded az nem lesz , hát ez égő!
15/18 A kérdező kommentje:
De képzeld lesz gyedem meg minden juttatásom!csak nem gondolom úgy hogy az otthoni dolgokat a férjnek kellene csinálni.engem nem úgy neveltek!nem vagyok roma hogy csak otthon üljek.és a férjem 3 műszakban dolgozik,eszembe nem jutna még hogy elvárjam hogy ő mosson vagy egyebek!
2018. júl. 12. 12:04
17/18 anonim válasza:
1. A mosógép kimos, berakni és teregetni kell csak...
2. Igen, a férjed 3 műszakban dolgozik, te meg majd 0-24ben....
3. Mivel a férjed is eszik, iszik, fürdik, szrik, ezért ő nem besegít, hanem igenis illene az otthoni munka egy részét csinálnia, ha nem is feles én, de valamennyit nyugodtan elvégezhet.
4. Most még nagy a szád, de legkésőbb kb.mikor visszamész dolgozni, rájössz, hol qrtad el a férjeddel a munkamegosztást!
5. Nekünk tök mindegy hogy csinálod!
18/18 anonim válasza:
En is hiszek a regi szerepekben, tartjuk is, de baromi jol jon hogy a ferjem kezerol se esik le a gyuru ha melo utan meg neha segit kicsit ezt azt itthon ket gyerek mellett. Tud fozni, mosogepet inditani, de meg a porszivot is felismeri. Es eszreveszi ha kell segitseg. Magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!