Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes kimosni a...

Mikor érdemes kimosni a babaruhákat?

Figyelt kérdés
Szeptember 22re vagyok kíírva!szerintetek mikor mossam ki a babaruhákat?
2018. júl. 12. 07:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

" nem ért a mosógéphez"

Na, jónak szülsz te is!

Fel ev mulva meg jon majd a kerdes, hogy miert nem segit a ferjem semmi?

3 eves fiam ert a mosogephez ...

2018. júl. 12. 10:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Képzeld kedves 11es nem fogok azzal jönni hogy nem segít semmit a gyerek körül.mert akkor megcsinálnám egyedül!!csak a magadfajtáknak kell hogy a férj otthon is mosson,takarítson meg segítsen a gyereknevelésben!!ja meg persze dolgozza szét magát mint az állat hogy eltartson!!!!nem vagyunk ám egyformák ezt ne felejtsd el!!!
2018. júl. 12. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Ajjajjj, előjött az anyaállat!

Na menj mosni, meg felsúrolni a padlót, mire hazáért az urad legyen kész minden!

2018. júl. 12. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Ajaj kérdező most miert durvultál ennyire be? De így most már tudjuk , hogy milyen fajta no vagy. És miért tartana el, ja hogy Gyeded az nem lesz , hát ez égő!
2018. júl. 12. 11:58
 15/18 A kérdező kommentje:
De képzeld lesz gyedem meg minden juttatásom!csak nem gondolom úgy hogy az otthoni dolgokat a férjnek kellene csinálni.engem nem úgy neveltek!nem vagyok roma hogy csak otthon üljek.és a férjem 3 műszakban dolgozik,eszembe nem jutna még hogy elvárjam hogy ő mosson vagy egyebek!
2018. júl. 12. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Sok sikert!
2018. júl. 12. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

1. A mosógép kimos, berakni és teregetni kell csak...

2. Igen, a férjed 3 műszakban dolgozik, te meg majd 0-24ben....

3. Mivel a férjed is eszik, iszik, fürdik, szrik, ezért ő nem besegít, hanem igenis illene az otthoni munka egy részét csinálnia, ha nem is feles én, de valamennyit nyugodtan elvégezhet.

4. Most még nagy a szád, de legkésőbb kb.mikor visszamész dolgozni, rájössz, hol qrtad el a férjeddel a munkamegosztást!

5. Nekünk tök mindegy hogy csinálod!

2018. júl. 12. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
En is hiszek a regi szerepekben, tartjuk is, de baromi jol jon hogy a ferjem kezerol se esik le a gyuru ha melo utan meg neha segit kicsit ezt azt itthon ket gyerek mellett. Tud fozni, mosogepet inditani, de meg a porszivot is felismeri. Es eszreveszi ha kell segitseg. Magatol.
2018. júl. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!