Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NST görbén látható, enyhe,...

NST görbén látható, enyhe, nem egész méhre kiterjedő összehúzódások, amiket én nem éreztem, jelentheti, hogy mindjárt szülök?

Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok.
2018. júl. 10. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

39 hetes vagy... Mindjárt megszülsz.

De! Nekem pl.semmit nem mutatott az nst, majd 4 óra múlva megszületett a fiam...

2018. júl. 10. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy 100-as fájást mutatott mert lehajoltam egy kicsit, túlhordtam a gyereket.

Semmit nem jelent sokszor, a fontos hogy a baba szívhangja oké legyen.

2018. júl. 10. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem hatalmas kiugrások voltak a görbén, de nem éreztem semmit. A szülésznő kérdezte, hogy mi van, ennyire akarok szülni? :) aztán még 2 hétig bent volt jósló fájás nélkül. Végül császározni kellett az utolsó héten, de magától még bírta volna bent. Teljesen fejlett baba volt egyébként.
2018. júl. 10. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igazán jelzi..a méhszáj állapota inkább mérvadó. De az biztos,h már gyakorol a méhed. 39h km
2018. júl. 10. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem sokára szülni fogsz,de sok kismama nst-je kileng az orvosok hüledeznek,a kismama nem érez semmit
2018. júl. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!