Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A genetikai ultrahangokat...

A genetikai ultrahangokat többször is meg lehet csináltatni?

Figyelt kérdés

Pl a 12 hetesre elmegyek a kórházba, de au orvos rosszkedvű, feszült és elkapkodja. Vagy nem 12 hetes vagyok vagy csak kevésnek gondolom.

Elmehetek magánba mégegyszer? Nem lesz baja a babának ha 2 héten belül 2x uhznak?

2018. júl. 8. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz magánba is, csak általában 2-3 héttel előre kell időpontot kérni. Ártani nem árt, ha kétszer vizsgálnak, babamozizni is lehet menni. Én alapból hagytam a kórházi genetikai uh-t, mert nálunk futószalagon történik a vizsgálat, apukát nem engedik be és még képet sem adnak.
2018. júl. 8. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Magában ha akarod, naponta mehetsz UH-ra, semmiféle korlátozás nincs.
2018. júl. 8. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a szerencsétlen helyzet, hogy pont a 12. héten megyünk nyaralni, gondoltam hétfőn nyaralás előtt elmegyek a kórházba, levetetem a vért és megcsinaltatom az ultrahangot.

Vasárnap jövünk haza, kedden rendel a doki a magánrendelésen elmennék hozzá. De akkor már 13 hetes és 2-3 napos leszek.

Pontosan nem is tudom most hány hetes vagyok, mert 10 hetesen 9 hetesnek mérték de nem mondták, hogy menjek vissza. Ez volt két hete. Lehet most 11, de lehet 12 hetes vagyok.

2018. júl. 8. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 10 hetesen kértem időpontot, nálam a megadott crl értéket vették figyelembe. Szerdán megyek genetikai uh-ra, 13+1 hetesen, de a babám mérete pont a hétnek megfelelő. Holnap kérj időpontot, az a legegyszerűbb. Amúgy 13 hetesen még nem vagy elkésve, 11-14. hét között csinálják meg a vizsgálatot.
2018. júl. 8. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Menzesz alapján 13+6 hetesen voltam genetikai UH-n, igaz kerek 13 hetes voltam méret alapján és direkt így kaptam időpontot, mert 10 hetesen 9 hetesnek felelt meg a baba (amúgy meg 32-35 napos ciklus mellett nem volt min csodálkozni nálam)

Szóval nem lesz késő és menj el nyugodtan! Dokifüggő mikorra tud beírni, én mikor először mentem direkt telefonáltam 2 héttel előbb a doki meg azt mondta ráérek pár nappal előre időpontot kérni. Igaz ő heti 3x rendel magánban.

A babának semmi baja nem lesz.

2018. júl. 8. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én voltam sztkba és magánba is Istenhegyi klinikán.
2018. júl. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!