A genetikai ultrahangokat többször is meg lehet csináltatni?
Pl a 12 hetesre elmegyek a kórházba, de au orvos rosszkedvű, feszült és elkapkodja. Vagy nem 12 hetes vagyok vagy csak kevésnek gondolom.
Elmehetek magánba mégegyszer? Nem lesz baja a babának ha 2 héten belül 2x uhznak?
Az a szerencsétlen helyzet, hogy pont a 12. héten megyünk nyaralni, gondoltam hétfőn nyaralás előtt elmegyek a kórházba, levetetem a vért és megcsinaltatom az ultrahangot.
Vasárnap jövünk haza, kedden rendel a doki a magánrendelésen elmennék hozzá. De akkor már 13 hetes és 2-3 napos leszek.
Pontosan nem is tudom most hány hetes vagyok, mert 10 hetesen 9 hetesnek mérték de nem mondták, hogy menjek vissza. Ez volt két hete. Lehet most 11, de lehet 12 hetes vagyok.
Menzesz alapján 13+6 hetesen voltam genetikai UH-n, igaz kerek 13 hetes voltam méret alapján és direkt így kaptam időpontot, mert 10 hetesen 9 hetesnek felelt meg a baba (amúgy meg 32-35 napos ciklus mellett nem volt min csodálkozni nálam)
Szóval nem lesz késő és menj el nyugodtan! Dokifüggő mikorra tud beírni, én mikor először mentem direkt telefonáltam 2 héttel előbb a doki meg azt mondta ráérek pár nappal előre időpontot kérni. Igaz ő heti 3x rendel magánban.
A babának semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!