Szerintetek normalis, hogy osszetortem lelkileg? 24 hetes ultrahangon azt mondtak lanyom lesz! Azelott pedig, hogy fiam! Nagyon szerettem volna, hogy fiu legyen, mert van mar egy lanyom! Hogy lehet feldolgozni?
Nem, azért ez nem teljesen normális. Ő is ugyanúgy a gyermeked. Az orvosi, uh-s tévedése, ha nem is túl gyakori, lehet számítani, van rá példa bőven. Butaság beleélni magad előre, és elvetni a tévedés lehetőségét, mert ez emberi dolog.
Amúgy meg olyan mindegy! Miért ilyen fontos, komolyan? Egészséges, szép, tündéri babátok fog születni, más ettől sírna örömében.
Sose értettem, miért ilyen fontos a neme. Minket egyáltalán nem érdekelt ilyen szempontból, pedig lánnyal tele van a család, kisfiú egy sincs. Illetve már van. Második gyerek neme ugyanígy nem számít. Ha fiú, ha lány, igazából semmi nem váltotik! Ugyanúgy a gyermeke az embernek. Nem ez a legfontosab??
Lelkileg összetörni emiatt?? Te nem vagy normális!
Ettől sokkal fontosabb, hogy lesz és hogy egészséges, szerintem! De te tudod!
Pont ezért nem mondja el a dokim, hogy kukit vagy nunit lát, mert volt, aki be akarta utána perelni, mikor tévedett. Megmutatja a lába közt, és anyuka tippelhet.
Kezdek rájönni, hogy igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!