Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek normalis, hogy...

Nanemond!!! kérdése:

Szerintetek normalis, hogy osszetortem lelkileg? 24 hetes ultrahangon azt mondtak lanyom lesz! Azelott pedig, hogy fiam! Nagyon szerettem volna, hogy fiu legyen, mert van mar egy lanyom! Hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 06:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, akkor mit éreztél volna, ha azt közlik az uh-n, hogy beteg vagy nem él!! Na, máris megkönnyebbülsz hogy csak a neme más mint amibe már beleélted magad, és nem az egészsége!
2018. júl. 7. 07:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as, szóról-szóra leírtad azt, amit én akartam!
2018. júl. 7. 07:28
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Barátnőm harmadjára lett terhes. Már van két lánya, nagyon fiút akartak. Kiderült hogy hármaska is lány. Nagyon csalódott volt, sokat sírt is. Aztán kiderült hogy valami nincs rendben. A harmadik kislánya nemrég született, de meghalt. Most várják a boncolás eredményét. Ő a fél életét odaadná ha vele lehetne a harmadik kicsi, mindegy milyen nemű., Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az a fontos hogy egészséges legyen.
2018. júl. 7. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem, azért ez nem teljesen normális. Ő is ugyanúgy a gyermeked. Az orvosi, uh-s tévedése, ha nem is túl gyakori, lehet számítani, van rá példa bőven. Butaság beleélni magad előre, és elvetni a tévedés lehetőségét, mert ez emberi dolog.

Amúgy meg olyan mindegy! Miért ilyen fontos, komolyan? Egészséges, szép, tündéri babátok fog születni, más ettől sírna örömében.

Sose értettem, miért ilyen fontos a neme. Minket egyáltalán nem érdekelt ilyen szempontból, pedig lánnyal tele van a család, kisfiú egy sincs. Illetve már van. Második gyerek neme ugyanígy nem számít. Ha fiú, ha lány, igazából semmi nem váltotik! Ugyanúgy a gyermeke az embernek. Nem ez a legfontosab??

2018. júl. 7. 07:41
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
#2 voltam. Le lehet pontozni, de nehezen tudok azonosulni az ilyen problémákkal. Két méhen kívüli terhességen vagyok túl, és két vetélésen. Igen nagy valószínűséggel már sosem lesz gyerekem, és amikor próbálkoztunk tényleg az volt a legkisebb gondom, hogy kukija lesz vagy puncija. Ha azt kérdeznéd, hogy lehet feldolgozni, hogy valszeg down-szindrmás lesz a gyerekem, vagy nem lesz keze, lába, azt még megérteném. Viszonylag újkeletű dolog az emberiség történetéven, hogy már a születése előtt időben megtudhatjuk a gyermek nemét. De szerintem ezt elsősorban nem azért találták fel, (vagyis az uh-t, NST stb) hogy az anyuka megtudja, hogy rózsaszínre fesse -e a szobát, vagy kékre, hanem első sorban azért, hogy a rendellenességeket időben megállapíthassák, mert így nagyobb esélyt tudnak adni a születendő gyermeknek, és az anyának is. Az elsődleges cél a modern vizsgálatok során a fejlődés követése, másodlagos szempont, hogy egyúttal megtudhatod a nemét is. Van egy barátnőm, aki kimondottan nem akarta tudni, hogy fiú lesz, vagy lány. Mindenből fehéret vásárolt, és izgatottan várta a szülést, és a meglepetést. Furának tűnik a XXI. században, de ezelőtt sokáig ez volt a norma. Nagyon el van kényelmesedve a világ, és ha nincs probléma, akkor is gyártunk magunknak.
2018. júl. 7. 07:46
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Lelkileg összetörni emiatt?? Te nem vagy normális!

Ettől sokkal fontosabb, hogy lesz és hogy egészséges, szerintem! De te tudod!

2018. júl. 7. 07:50
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Pont ezért nem mondja el a dokim, hogy kukit vagy nunit lát, mert volt, aki be akarta utána perelni, mikor tévedett. Megmutatja a lába közt, és anyuka tippelhet.

Kezdek rájönni, hogy igaza van.

2018. júl. 7. 08:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, ha csalódott lennél az normális lenne. De, hogy összetörtél lelkileg? Nem, az nem normális. Amikor azt tudod meg 24 hetesen, hogy beteg lesz, na akkor lehet összetörni...szerintem hamar tedd túl magad ezen, ez nem probléma..
2018. júl. 7. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnalom ezeket a gyerekeket, akik mar az anyjuk hasaban csalodast okoznak az ostoba szuleiknek azert, mert mas nemuek, mint akarjak. Remelem, ha megszuletik, nem erezteted ezt vele, mert egy eletee tonkreteheted lelkileg. Ertem en, hogy valaki jobban vagyik fiura vagy lanyra, ezzel semmi gond nincs is. De, hogy ezert lelkileg osszetorj azt akkor sem tudom megerteni, ha az 5. lanyodat varnad... gyereket akartatok, nem? Akkor benne van a pakliban, hogy ujra lany lesz...
2018. júl. 7. 09:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még hányszor kérdezed meg? Már többször is javasoltuk, hogy menjek pszichológushoz mert nem vagy normális, előre sajnálom azt a szerencsétlen gyereket!
2018. júl. 7. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!