Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy szokta számolni hogy...

Gezehehrurhrhehrhrh kérdése:

Ki hogy szokta számolni hogy hanyadik hétbe van?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 05:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mivel egy hónapban egyszer találkozok a párommal, így nálam nem nehéz megtippelni. Egyébként az ovulációtól számolják.
2018. júl. 7. 06:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szokás kérdése. Utolsó vérzés első napjától számolnak az orvosok, neked is úgy kell. Ha annyival előbb, vagy később fogant, mint a "tankönyvi" 14. napi tüszőrepedéssel fogant volna, akkor a korát a 12. heti genetikai UH-n a méret alapján korrigálják, onnantól szülésig azzal kell számolni. A későbbi UH szerinti kor nem számít.
2018. júl. 7. 06:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó menstruáció első napjától számolják!!!!!

Tehát vegyük az én példámat!

Május 23.-án volt az utolsó menstruációm, akkor én most 6+3 hetes terhes vagyok.

Persze ez függ a ciklus hosszától is. Nekem 30 naposak.

De beírod a google keresőbe hogy szülés kalkulátor, kidob egy csomó oldalt ahol ki tudod számolni.

2018. júl. 7. 06:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Én az utolsó menatruációtol számolom én úgy tudom hogy az számit
2018. júl. 7. 07:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Az számít, de általában a 12. heti uh körül a méret alapján módosítanak ha szükséges.

Nekem menstruáció alapján, dec 25 a terminusom. A méretei alapján meg volt már dec 22, meg dec 21 is. Ez a néhány nap valójában lényegtelen. Úgyis akkor jön amikor ő gondolja.

Ennek inkább akkor van jelentőssége ha valakinek a magzati méretek és az utolsó menstruációhoz képest nagy az eltérés.

(Nekem végül a kiskönyvbe a dokim csak a 14. héten írta be a szülés várható időpontját, az akkori méretek alapján)

2018. júl. 7. 08:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy akkor jön amikor ő gondolja de még az messze van legalább is január 29 ére jön a világra
2018. júl. 7. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!