Van itt olyan kismama, akinek alacsony HCG-vel indult a terhessége? Kérlek, megírnátok hogy alakult?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 19:53
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ha gondolod írhatsz priviben is, hogy mi ujság veled, és hogy alakultak a dolgaid. Én pontosan, minden szóra, ebben a helyzetben vagyok. Holnap lesz meg a 2.vérvétel eredményem.
2018. júl. 10. 03:54
12/23 Mazipa válasza:
Szia,
A mai verem alapjan 832 a hcg. Nagyon lassan, de megis novekszik.
Nem zarhato ki a mehenkivuli, de majd penteken az ultrahang utan tobbet tudunk, remeljuk, ott majd mar latnak valamit.
Te, hogy vagy? Van mar eredmeny?
13/23 A kérdező kommentje:
Ma megyek 9:00-re.Mindenképp megírom.
2018. júl. 11. 01:42
14/23 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.
2018. júl. 11. 08:04
15/23 Mazipa válasza:
Hu, en is nagyon drukkolok neked!
Ez a varakozas a legrosszabb..
16/23 A kérdező kommentje:
Sajnos a mostani hcg-m 48,nem fejlődik, így műteni fognak laparoszkopikus eljárással, minden bizonnyal méhen kívül van. Nincs mit tenni
2018. júl. 11. 13:08
17/23 Mazipa válasza:
Jaj, annyira sajnalom! 😔😞😞
Nagyon sok erot kivanok neked, es hogy hamar meggyogyuljon a tested is es a lelked is! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Nem adom fel, lesz nekem még egészséges terhességem, és egy csodás kisbabám.
2018. júl. 12. 08:49
19/23 anonim válasza:
#6,7 valaszolo vagyok, teljes szivembol sajnalom, hogy elveszitetted a terhesseget.
En negy vetelesen vagyok tul es meg mindig sikerult talpra allnom es pozitivnak megmaradni, hogy lesz nekunk is egyszer egy egeszseges babank.
Nagyon sok erott, kitartast kivanok neked es ne ad fel a remenyt hogy lesz egyszer egy szep, egeszseges kisbabad.
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, neked is ugyanezt kívánom.
2018. júl. 12. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!