Miért vagyok ennyire béna? Annyira izgultam, hogy elfelejtettem fizetni a fogadott orvosnál.
Figyelt kérdés
Kedvesen szólt, és mondta, hogy mennyi is a vizsgálat!
Annyira ciki volt, nagyon szégyelltem magam!
2010. jún. 17. 20:49
1/11 anonim 

válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem ciki!
Figadni mernék, hogy ez mindennapos eset a kismamáinál! :)
2/11 A kérdező kommentje:
:-) Remélem, nem én vagyok az egyedüli!
2010. jún. 17. 20:57
3/11 anonim 

válasza:

Tesóm is kiviharzott a magánrendelésről, másnap ment fizetni :D Nálunk ez mindennapos dolog a magánrendelőben, már a doki sem szól a betegek után, úgyis eszükbe jut, ha hazaértek :D
4/11 anonim 

válasza:

én szinte mindig úgy mentem vissza, és a doki nagyon kedvesen mindig azt mondta úgyis jön még. De legközelebb ugyanúgy kijöttem fizetés nélkül és mentem vissza. De volt olyan is, hogy a doki nézett rám furcsán, hogy minek mentem vissza és mondtam neki hogy elfelejtettem fizetni és kérdezte, hogy valóban?
5/11 A kérdező kommentje:
:-) Jól van, látom, mindennapos dolog ez! :-)
Jó éjt Nektek!
2010. jún. 17. 21:09
6/11 anonim 

válasza:

nálunk nem is lehet fizetés nélkül távozni,, mert nem a dokinak fizetek, hanem az asszisztensnek. a doki odaadja a kartonom, azt kiviszem az asszisztensnek ő megnézi és az alapján mondja
7/11 anonim 

válasza:

Mikor 12 hetes uh-nál mondta, hogy minden ok, és fiú, felugrottam, hogy de jó, köszönöm, úgy örülök...és már jöttem volna ki, mikor halkan mosolyohógva mondta az összeget. Mondtam, jaj, bocsánat, nem vagyok alapból ilyen hülye:)
8/11 anonim 

válasza:

Egyszer nálam is előfordult, hogy a vizsgálat után egyből kifelé vettem az irányt. De a kapuban észbekaptam és gyorsan visszarohantam. És a doki azt mondta, hogy nem kell fizetni. Igaz csak egy receptfelírás volt.
9/11 anonim 

válasza:

Mikor lányomat vártam, 3x jöttem el fizetés nélkül, a doki meg nem is szólt. Mindig a hazafelé úton jutott eszembe, hogy nem fizettem. Következőbe mindig duplán adtam a pénzt, és soha nem értette, mindig elmondta, hogy már megint nem fizettem múltkor. Észre sem vette.
Most 28 hetes vagyok, már egyszer megint előfordult, most sem szólt, megint mikor fizettem duplán, nézett rám bután.
10/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem túl ciki,biztosan volt már ilyen nála,én is jártam így,csak még égőbb volt...először voltam annál a dokinál,mondták,hogy milyen jó doki,és kedves is,az már nem tették hozzá,hogy fiatal,és elég jóképű...szóval csak bámultam rá totál vörösen,és elfelejtettem fizetni...égő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!