13-14 hetes kismamik hogy vagytok? Vannak még tünetek, pocitok nő már?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 20:12
1/3 anonim válasza:
Nekem ez már a második terhességem és már kezd látszani a hasam, de még beleférek a nadrágaimba. Egyébként semmi bajom, az elsővel sem volt, remélem így is marad.
2/3 anonim válasza:
Holnap töltöm a 15hetemet és még mindig van, hogy émelygek és hányingerem van. Nekem a 3 terhességem és az első kettővel semmi bajom nem volt, most meg minden még hányás is. :(
A hasamon a férjem látja, senki más, beleférek a régi ruháimba és egy dkgot sem híztam még. Pedig azt mondják, minél többször vagy terhes annál előbb látszik, a 2.kal ilyenkor már látványos volt.
Szép babavárást kívánok!
3/3 anonim válasza:
Én ma töltöttem a 15. hetet és már semmi tünetem. A hasam pedig szép nagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!