14 hetes kismamik hogy vagytok, tünetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 17:56
1/4 anonim válasza:
Sajnos még mindig kínoz a gyomorégés, 2 napja egyre jobban. A puffadás is visszajött, szóval úgy érzem, hogy már most az egész emésztő rendszerem teljesen kész van, ettől általános rossz közérzet:-( Kicsi mell duzzanat, de nem jelentősen nagyobb.
Neked?
2/4 anonim válasza:
Én teljesen "kivagyok". A beleim tele mind széllel, mind keménységgel, nem tudom mim fáj és hol fáj, csak remélni tudom, hogy a baba jól érzi magát. Nekem ez a 12-addigi hetek a legnehezebbek, amig nem érzem, hogy megmozdul és minden okés vele. Az első 12 hét "könnyű" volt, mert se hányingerem nem volt, se nem émelyegtem, csupán ha megnyomtam a mellem az volt érzékenyebb. A cicim még mindig kicsit érzékenyebb, de ez a fránya has dolgok... :S
3/4 A kérdező kommentje:
én most kezdek jobban lenni de gyomorégéseim még vannak néha, várom én is hogy megmozduljon, az uh-t!!!!!áldott baba várását mindenkinek ez a legszebb dolog a világon
2009. nov. 17. 21:13
4/4 anonim válasza:
Én kitűnően érzem magam! Széthánytam magam 3 hónapig és most elmúlt minden. Nincs hisztiroham, álomkór, szédelgés és hányás sem. Energikus vagyok és nagyon szexelhetnékem van. Csak sajna a párom pszichésen zavarja a baba. :(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!