Hogy vagytok 39 hetes kismamik? Vannak tünetek?
Figyelt kérdés
Én már 39 hetes és 2 napos vagyok.Úgy izgolok,hogy mikor megyek szülni!Normális,hogy így kitartunk a legvégéig?Annyit hallani róla,hogy már 37-38 hetesen megszülnek!2010. febr. 22. 08:56
1/4 anonim válasza:
Én még egyben, én azon izgulok, hogy még szerdáig kihúzzuk :) Amúgy már nagyon rosszul alszom, elfekszem a végtagjaimat, rémálmaim vannak, szinte mindig :( Neked is vannak ilyen álmaid?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem is vannak rossz álmaim és nehezen is alszom.Én azon aggódok,hogy mi lesz,ha túlhordom.
2010. febr. 22. 11:02
3/4 anonim válasza:
szia!én holnapra vagyok kiirva,de semi jel!:(fájdogál itt ott,de más semmi!én is félek a tulhordástol!
4/4 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt a 38. hétig. Akkor egy éjszakát végig szenvedtem jóslófájásokkal, amik reggel 6:30-kor elszálltak. Azóta előre félek az éjszakától. Sokszor órákat nézelődök, de egy-két napot átalszok. Ma töltöttem be a 39.hetet, és már nagyon szeretnék túlenni rajta!!!! Éjszaka megint 3-4 órán keresztül voltak derékba nyilalások, és haskeményedések. Az NST viszont szupi volt. Nem szeretném túlhordani, mert akkor befektetnek, mert terhességi cukorbetegségem van :(
Anyukám is mind a hármunkat túlhordott.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!