Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a vetélést kiváltó legfőbb...

Mik a vetélést kiváltó legfőbb okok?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom,nehogy bekövetkezzen.4.5 hetes vagyok.

Mit tehetek ennek elkerülése érdekében?

2008. nov. 1. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre ne is gondolj,hogy elmegy a baba:(.Nekem 3 spontán vetélésem volt,és én is így aggódtam,hogy mi lesz...!Most az a legfontosabb,hogy ne spannold magad vele.Stressz ezt kerüld,idegeskedés,fertőzés,egyéb betegségek...Pihenj sokat,járj rendszeresen a vizsgálatokra stb..

Boldog babavárást!

36 hetes kismami

2008. nov. 1. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Attól én is nagyon félek, főleg, hogy a 9. héten kórházba kerültem, mert majdnem elment a babám. Most itthon vagyok már 2 hónapja, nem mehetek dolgozni, pihennem kell sokat. Főleg ágynyugalom.

Nehezet ne emelj. A pároma z egy literes tejet sem engedi emelgetni! :-)

Ne erőltesd meg magad, pl házimunkával (egy szobatársam a kórházba pont emiatt került be, megindult neki a szülés 2 hónappal korábban, mert otthon takarított :-S )

Most így hirtelen más nem jut eszembe...

Jó babavárását :-)

Most már 17 hetes kismama

2008. nov. 1. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

- beteg lesz a kismama

- nem egészséges az embrió

- megemeli magát a kismama, baleset éri, stb.

- a méh még sincs felkészülve a terhességre és kilöki az embriót.

2008. nov. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!