Tudom, hogy hülye kérdés, de válaszolnátok?
Figyelt kérdés
37+6hetes vagyok,ha a párommal szeretkezünk és bennem élvez el,ugye attól még nem fogan meg a következő baba? bocs a hülye kérdésért tényleg,de nem vagyok tisztában vele.2010. jún. 17. 18:08
11/15 anonim válasza:
19.23-as nak írnám hogy vannak nők akik végig menstruálják a terhességüket.Velük mi van?
12/15 anonim válasza:
A menstruáció és a peteérés nem ugyanaz. A méh nyálkahártya leválhat akkor is, ha nincs peteérés, a nyálkahártya csak annyit érzékel, hogy nem ágyazódott be semmi, így leválik. De a peteérést meggátolja a terhesség alatt a megváltozott hormonháztartás:)
13/15 anonim válasza:
19:23-as
Akkora baromságot írtál hogy inkább ne írtál volna semmit bölcsebb maradtál volna.
Szerinted én hogy maradtam terhes a második babámmal miközben nem is menstruáltam?Na megmondod ha elsős biosz?
Pedig peteérés nélkül nehezen ugye?De ha nem menstruáltam akkor hogyan na........?
De igen is van peteérés anélkül hogy menszesz lenne!!!!!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Jó babavárást és sok egészséget!
2010. jún. 17. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!