Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig nő a cici terhesség alatt?

Meddig nő a cici terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Az első hetekben volt egy növekedési szakasz, de most néhány hét után megint nőnek. Végig nőni fog? És utána az eredeti méretére áll visza?
2008. nov. 1. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én most vagyok 13hetes és már egy számmal nagyobb melltartót kell hordanom.ÉS szerintem még nöni fog!
2008. nov. 1. 12:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Én még csak 7 hetes vagyok. A beágyazódástól a nemvárt után 1 héttel-ig nőttek 1 méretet. (Már a pozitív teszt előtt is volt mindenféle tünetem, köztük ez is. Nem tudtam hason aludni, mindig felébredtem ha hasra fordultam) Aztán volt 2 hét szünet, és most megint nőnek. Így most növöm ki a normálistól egyel nagyobbat.

A pasimnak nagyon tetszik, de nekem meg nagyon fáj.

2008. nov. 1. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem még semmit sem nőtt, nem is feszül 23 hetesen, s utánna is eltérő kinek milyen lesz. Van akinek vissza áll eredetire, de van akinek megnő s úgy is marad, van akinek lógós lesz. Egyén függő, mint az hogy kinek reped szét a hasa és kinek nem. Azért ha ennyire nő, kenjed stíra elleni krémmel, mert az is tud csúnya lenni, szét repedni ha nagyon nagyot nő.
2008. nov. 1. 12:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! A kenegetés és a repedés még eszembe sem jutott. De igazad van, tényleg nem ártana kenegetni.
2008. nov. 1. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is folyamatosan nőnek a melleim. én még nem vettem nagyobb melltartót, de már muszáj lesz. Tényleg alkati kérdés, hogy marad-e a méret, vagy visszamegy szülés-szoptatás után. Én is vettem krémet, nem is került sokba, állítólag jó, nekem a védőnő is ajánlotta! 15 hetes kismama
2008. nov. 1. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon változó, a sógornőmnek szinte nem is nőtt a terhessége alatt, ennek ellenére szülés után két nappal, amikor belövellt a melle C-s melltartó helyett E-s volt jó rá.

Én a 36. hétben vagyok és eddig két növekedési szakasz volt a terhességem alatt, eredetileg 75B voltam és kb a 12. hétig annyit nőttek, hogy cserélnem kellett 80C-re. Azt azt követő kb húsz hétben nem volt változás, az elmúlt egy hónapban viszont napról napra ismét nagyobbak lettek, úgyhogy a múlt héten áttértem 85D-re. Én mind a két váltáskor csak egy fehérre és egy feketére ruháztam be (illetve alkalom miatt vennem kellett egy pirosat ősszel), szerintem túl sokat nem érdemes rá költenem, mert van egy olyan érzésem, hogy ha megszülök és beindul a tejem, akkor a D-seket is elfelejthetem. Épp emiatt én most még szoptatós melltartóra sem költöttem, majd szülés utáni héten meglátom, hogy mekkorák leszünk.

Egy dolog biztos: bár sokat nőttek a melleim mégsem annyira szembetűnő a változás, csak az első hetekben volt az, most már a hatalmas pocakom elvonja a melleimről a figyelmet. Hogy ez mennyire fog visszaállni szoptatás után, azt nem tudom, ha édesanyámat nézem, akkor semennyire, mert neki hatalmas mellei maradtak szülés után, pedig az alakját visszanyerte.

Jó növekedést lányok!

2008. nov. 1. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

a nődokim szerint végig nőni fog!

szoptatós melltartót ezért érdemes a legvégén venni, a terhesmelltartó meg veled nő.

én 22 hetes vagyok, 85b-ről indultam, 95e vagyok most, pedig nem híztam sokat, csak mindenhol kerekedtem :))

2008. nov. 1. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal nagyobbak lettek , mint voltak. Mikor páromnak megmondtam, hogy + lett a tesztem, mondta is, hogy nagyobbak a melleim:-)

Még szoptatok, 5 hós a lányom, de közel sem jönnek rám a régi melltartóim, sőt...

Ha a melltartó vásárlás miatt kérdezted, nekem nagyon beváltak a sportos "top"-ok, ezeket sokkal nehezebb kinőni:)

2008. nov. 1. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 12.hétig két számmal lett nagyobb. Azóta viszont nem nőtt semmit. 34 heteske.
2008. nov. 1. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyáltalán nem nőttek, holott 28 hetes vagyok, kis mellű, és van már a 15. héttől előtejem.

Szóval szerintem ez egyénenként változik.

2008. nov. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!