Szolizhatok 3-4 hónapos terhesen?
jövö hónap 17.én lesz az esküvöm,szerintetek el mehetek elötte egy párszor 6 percre?
13km
A terhesség alatt egyébként is hajlamosak nőni az anyajegyek, sőt, még újak is előjöhetnek. Ezeknek biztosan nem használ a szolárium sem. Persze ez attól is függ, milyen típusú a bőröd.
Csak gyenge szoliba menj, ha már mész, és tényleg max. 6 percre!
hát figyi...nekem a gyermekem egészsége fontosabb lenne, mint az hogy csokibarna legyek az esküvőmre..én túlságosan félteném a babát..mondjuk nekem már elment egy..biztos emiatt is ..
de ez a te döntésed!
Szerintem szolit ne, de esetleg ezt megkérdezheted a dokidtól, bár a leírás szerint csupa természetes anyagot permeteznek rád:
Használj inkább önbarnítót, az nem káros, direkt rákérdeztem a teratológiai tanácsadóban. Eleve általában a krémek nem jutnak be a vérkeringésbe, így a babáig sem jutnak el, ráadásul az önbarnítók cukorszármazékból készülnek, semmi káros vegyi anyag.
TUdom, hogy sokan leszólják az önbarnítókat. Nekem jók a tapasztalataim vele, csak tudni kell használni. Én is ezt használtam az esküvőm előtt, pedig nem voltam terhes, nyár is volt, de a naptól alig volt színem (muszáj magas faktorú krémmel kennem magam, mert nagyon érzékeny a bőröm, sok anyajegy és könnyen leégek. Nem is a legdrágább márkát használtam, hanem a Johnson & Johnson félét. A lényeg, hogy önbarnítózás előtt néhány napig minden zuhanyzásnál dörzsikesztyűvel nagyon-nagyon alaposan végigdörgöltem magam. Így pár nap után eltűntek az elhalt hámsejtek. Utána kezdtem a kenegetést, mindig zuhanyozás után (továbbra is dörzsiztem folyamatosan!!!) vékonyan bekentem magam. Így pár nap alatt, de egyenletesen, csík és foltmentesen alakult ki a színem. Nem lettem abnormálisan négerbarna, de nagyon szép színem lett, tök jól mutatott a fehér ruha. Arcomat nem kentem, mert annak azért volt színe (nyár volt).
Én ezt a módszer ajánlom neked, ez biztonságos mindkettőtöknek.
Még annyi "elrettentésként", hogy nekem mindkét terhességem alatt eléggé foltos lett az arcom. A napfény hatására, pedig sosem napoztam, még sétakor is kerültem a napot, csak annyi hozta ki, amennyi jártomban-keltemben ért. Nem tudhatod, hogy rajtad mikor, hol, hogyan jöhetnek ki ilyen foltok.
Fujj szoli,nem !!!Káros még nem terhesnek is.
Használj azonnal barnítót, 3 óra alatt szárad,és egy hétig fennmarad..előtte dörzsölés ahogy előttem írták és kész is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!