Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zavarhatja a babámat, hogy...

Zavarhatja a babámat, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Elég lustácska a kismanóm, mozog sokat, de nem mondanám, hogy úgy általában agyon kalapál belülről. 2 napja viszont, mióta összeszedtem valami megfázás félét, és nem vagyok túl jól, kegyetlenül beindult, éjjel nappal őrületesen rúgkapál. Lehet a két dolognak köze egymáshoz?
2008. nov. 1. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom lehet köze, ugyanis ők mindent megéreznek. Nem tudják mi történik csak azt hogy valami nincs rendben és érzi, hogy most valami más van, mint eddig. Megérzik, ha bánatos vagy is meg mindent, ha beteg vagy azt is. Nekem a fejem fájt sokat és a védőnő mondta, hogy a baba megérzi és olyankor ő sem érzi jól magát. Mikor sokat rugdosott és úgy éreztem nem érzi jól magát akkor a kanapén végignyúltam és rátettem a kezem a pocakomra és csak rá koncentráltam és mondtam neki, hogy nyugodjon meg nincs semmi baj és abba hagyta.
2008. nov. 1. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
A kicsik mindent megéreznek. Én pl. mikor beteg voltam, azt vettem észre, hogy nem nagyon akart mozogni, mintha szolidarítást vállalt volna. Mikor pedig jobban lettem, akkor pedig beindult ezerrel.
2008. nov. 1. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!