Martina Alina hogy tetszik együtt? Christiano kislányaát is így hívják csak ő alana
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 09:05
1/9 anonim válasza:
A Martina szerintem csúnya, de az Alina az egyik kedvencem.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem illik egymáshoz a két név.
3/9 anonim válasza:
Külön-külön sem tetszenek és egyáltalán nem is illenek egymáshoz a nagyon hasonló hangzás miatt.
4/9 anonim válasza:
Én sem értem miért kell egyből majmozni. A nagyon okos, példamutató anyukának, ahogy gondolom magát gondolja :)
Viszont én nem adnám, ne haragudj, nekem nem tetszik, túl idegen hangzású nekem, főleg úgy hogy egy "világsztárhoz" is köthető a kombináció, így még erőltetettebb, de a te döntésed!
5/9 anonim válasza:
Én már csak azért sem adnám ugyanabban a kombinációban, mint egy híresség; még ha tényleg csak ez a kettő név tetszene... Akkor inkább vagy az egyik, vagy a másik. Így max. egy szánalmas másolat lesz szegény gyerekből...
6/9 anonim válasza:
Nem különösebben tetszik, de nem az én gyerekem neve lesz.
A helyedben megcserélném, és az Alina Martinát adnám, egy fokkal jobban hangzik.
7/9 anonim válasza:
Bután hangzik az egyforma végződés miatt szerintem.
Kislányom Alina lesz, de a Martinát csúnyának tartom.
8/9 anonim válasza:
Alina szép, a másik név kifejezetten irritál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!