Hanyadik héten éreztétek először mozogni a babát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:38
1/12 anonim válasza:
Elso babaval vagyok terhes, és a 19. héten éreztem először, annak ellenére, hogy azt mondják az első babánál később érződik. Jó érzés volt, kis csikizés az alhasamban, mintha halacska úszkált volna. :)
3/12 anonim válasza:
Én is első babámat várom,a 19.hét végén éreztem meg először.Szintén halacskához hasonlitanám.Most 28.hetes vagyok és mindennap érzem,ahogy mozgolódik odabenn.Hétről-hétre intenzivebb és erősebb a mozgása:))
4/12 anonim válasza:
Én első babámat várom, és 17 hetesen éreztem meg! Nekem is halacskázott, aztán hirtelen elkezdett egy kicsit mozgolodni, ütögetni, és azóta is ezt érzem! 19 km
5/12 anonim válasza:
15-en bugyogott, aztán szünet, majd a 19-en rendes mozgást éreztem
7/12 anonim válasza:
16. héten, első baba. Semmihez nem hasonlítható buborékolást éreztem.Kis buborékok szálltak fel.Kb. egy-két hétig csak ilyen volt, naponta egyszer.A 18. hét körül kaptam az első határozott oldalba bökést.Ma 26 hetesek vagyunk, és a létező összes formában érzem.Kucorodik,kinyomja valamijét, rúg, hullámzik stb.
8/12 anonim válasza:
Elso babat 18 hetesen, az hatarozott mozgas volt es minden nap ereztem.
A 2. babat a 14. heten, joval gyengebb motoszkalas volt, de eszrevettem, mert mar emlekeztem, hogy mit is kell figyelni.
9/12 anonim válasza:
Én úgy a 14-15.hét környékén kezdtem érezni a csiklandozást pedig első baba,de semmivel sem lehet összetéveszteni azt az érzést szerintem.Rugdosódni úgy a 18.hét környékén kezdett.Most 21+1 hetes vagyok és néha már kívülről is látszik ahogy rugdosódik.
10/12 anonim válasza:
Első babás vagyok, és a 15. héten éreztem először!:) Anyu nagyot is nézet, ő szerinte idősebb mint ahogy az orvos számolta...Hát kiváncsi vagyok rá:)!
Boldog babavárást mindenkinek! 23 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!