Aki a terhesség eleje óta táppénzen van, mit csinál minden áldott nap?
Mondjuk aki nem azért, mert veszélyeztetett, és ágyban kell feküdnie, hanem pl azért mert veszélyes lenne a munkahelye a babára vagy a főnök kicsinálta idegileg és inkább elment tp-re.
Nem unalmasak a napok otthon?
2es vagyok.
A melot mar nem birtam volna.. Sajnos
Nekedmeg a baratnod volt ilyen.
En ma mar kivixoltam a furdot,a konyhat,foztem meg sutottem is!:D Most jar le mindjart a mosas,amit kiteregetek aztan meg dobozolok par holmit mert koltozunk.
Persze nem megy mar egyszerre minden mert 31 hetes vagyok,ikrekkel es minden utan szinte le kell ulnom meginni egy pohar vizet vagy valamit. Oszinten irigylem akinek semmi nehezseg nincs a terhesseg alatt es a 35.heten meg futni jar meg dolgozni:)
Szoval kossz a lepontozast:D
Én bevallom, hogy nekem nagyon unalmas.
8 hetesen küldtek táppénzre szigorú fekvéssel, ezt 13 hetesen feloldották, de a dokim nem enged vissza dolgozni. (Veszélyeztett terhesség, fenyegető vetélés + fizikai munka 40 fokban)
Takarítással, főzésel fél nap alatt megvagyok. Utána olvastam, sorozatoztam, de az sem kötött le, így inkább tanulok: felfrissítem a nyelvtudásom, készülök a következő nyelvvizsgára. Szerencsére már férjem is szabadságon van (tanár), így együtt látogatjuk a családot, mert mindkettőnk családja 300 km-re lakik. Kesőbb majd nekiállunk a babaszobának, meg a babaholmik beszerezésének, de most még korainak tartom.
17 hkm
Én leszek az ellenpélda, halálra untam magam itthon. Könnyített munkakörre számítottam de nem volt hely, a sajátomban nem dolgozhattam. A házimunka az kb napi 2-3 órában kimerült, néha persze volt, hogy több, de én nem pucolok ablakot 2 naponta. Csavarogtam, telefont nyomkodtam, könyvet olvastam, filmet meg teniszt néztem de igen, elég hamar bele lehet unni ebbe. Főleg, hogy szeptemberben szültem, júliusban-augusztusban egymás után jöttek a hőségriadók, panelben 4. emeleten azt hittem ott pusztulok meg.
A kicsivel nem unatkoztam, 21 hónap korkülönbség van köztük, szóval dolgozni nem dolgoztam, de a fiam elég program volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!