Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány hetes terhes...

Szerintetek hány hetes terhes vagyok? A doki szerint 6 hetes, de április 29. -én volt az utolsó menzim, akkor szerintem 7 hetes vagyok, nem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Mindig a betöltött hetet mondják az orvosok. Ha 6 hét 6 napos vagy, akkor is 6 hetet mondanak. Legalábbis nekem így volt. Amúgy, a terhességi idő kalkulátor szerint épp ma vagy 7 hetes 0 napos.

2010. jún. 17. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ápr. 29-én volt meg utoljára, akkor a doki jól mondja, hisz, amíg menstruálsz addig biztos nem jött össze a baba csak a következő peteérésnél. Nekem a pozitív teszt után a doki kiszámolta szept. 14-ével és azt mondta, hogy 9 hetes körül van, de csak 5 hetes volt,mert nem rendszeres a peteérésem és nem a normál számítási mód jó ilyenkor.
2010. jún. 17. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem meg április 28-adikán volt meg utoljára a mensim,egy nappal elötted:)én tegnap voltam 7 hetes akkor te meg ma vagy.

És te mit érzel?Cicifájás hányás puffadás stb..?

Gratulálok a Babádhoz!

2010. jún. 17. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ez tetszik,hogy egy nap van köztünk :).Én is gratulálok a babádhoz!Hát cicifájás az van,érzékenyek a bimbóim.Hányás még nem volt csak néha émelygek és mindig töprengek,hogy mit egyek,mert nem mindent kívánok.Néha görcsölget a hasam tompán,de nem vészes,de egy kicsit megszoktam ijedni.Te hogy érzed magad?A többieknek is köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 17. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem pedig április 30-án kezdődött az utolsó ciklusom, ma vagyok 6 hetes és 6 napos. Kedves kérdező, te ma már 7 hetes vagy :)
2010. jún. 17. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
hadd kérdezzem már meg, hogy ti mikor mentetek el dokihoz először? nekem május 14-én volt utoljára, s most szombat óta van pozitív tesztem :)
2010. jún. 17. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
én amikor pozitívat teszteltem(akkor már 4 napja késett) felhívtam a dokit és azt mondta,hogy menjek el ,hogy kizárjuk a méhen kívülit.Elmentem és 5 nap késéssel semmit nem mutatott az ultrahang.2 nap múlva kellet mennem béta hcg vérvételre és ismét ultrahangra,hogy megnyugtassuk magunkat és akkor már ott volt az 1,6 mm petezsák.Rá egy hétre pedig ott volt a petezsákba a kis embrió kezdemény aminek nagyon örültem.Gratulálok a babádhoz és szerintem hívd fel az orvosod,hogy mikor menj el,mert orvosa is válogatja.Mióta késik,hány naposak a ciklusaid?
2010. jún. 17. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Holnapra kaptam időpontot!! Drukkolj(atok)!
2010. jún. 22. 17:04
 9/10 A kérdező kommentje:
írj,hogy mi volt!
2010. jún. 22. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
icipici pontocska :)))
2010. jún. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!