Terhességi kalkulátor szerint 6 hetes, szerintem csak 2és fél hetes terhes vagyok. Normális-e ha fáj a hasam alja, feszül és kisebb görcsök vannak?
Szia!
Olyan, hogy 2,5 hetes terhesség nincs.Mikor elmarad a mensid akkor már 4 hetes terhes vagy.Ha a kalkulátor szerint 6 hetes vagy, akkor már kb 2 hete késik a menstruációd, és igen, normális ilyenkor a hasfeszülés, apró szurkák, a görcs is megengedett egy ideig, amig nem annyira erősek, és nem vérzel.Nekem még most is előfordul, hisz nő a méh, húzódnak a szalagok.
Boldog Babavárást
21 hetes km.
Szia! Bocsi, de hgy lehetsz 2,5 hetes?
Normális, nő a méhed! Nem törvény szerű, hogy ez a baba is elmenjen, nekem is volt egy vetélésem, most 32 hetes vagyok! Az első 11 hetesen ment el! Dokinál vltál már?
Mindenképp menj dokihoz. Úgy tudom hogy akinek már ment el babája, annak adnak valami gyógyszert, ami segít a mostanit megtartani. És a doki meg is nyugtat talán!
De egyébként kisebb hasszurka, görcs normális lehet az elején! Gratulálok!
14 hetes ikres kismama
Sajnálom...velem is megtörtént.Azt hittem ott halok meg én is vele együtt.De össze kellett kapnom magam.És rá fél évére ismét teherbe estem.Ezzel a babával minden ok.Csak pozitivan, és csak előre, nem szabad a múlton rágódni!!!
Kitartás!
Nagyon szépen köszönöm! Sajnos ez már a 3.vetélésem volt,és az érzés ugyan az mint neked!! Ezt nem lehet könnyen feldolgozni.De nem adom fel!!!!!!!
Sok egészséget kívánok nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!