Valaki küdött táplálkozási zavarral terhessége alatt?
A kulcsszavakat olvasva, szerintem nem mezei étvágytalanság a kérdés.
Nekem csak étvágyam nem volt.
Oké jogos, sosem olvastam még el a kulcsszavakat, szóval bocs a hülye kérdésért.. :)
Szerintem ez ritka lehet, hiszen eleve a terhesség még ha minimálisan is, de hízással jár. Amit ugye ezek a nők próbálnak az életük árán is megakadályozni. Valamint a foggantatást is nehezítheti, a táplálkozási zavar.
De biztos többször is előfordult már azért a világtörténelemben. De nem lehet túl gyakori, illetve nem is biztos, hogy mernek róla beszélni.
Ha szándékos táplálkozási zavarban szenvedssz, ott pszichológiai ok lehet.
Járj szakemberhez, aki ezeket a dolgokat feltáró beszélgetés foglalkozások során megoldja és helyre teszi a dolgokat.
És mihamarabb kérj segítséget! Amíg káros gyógyszer nélkül megoldható a dolog addig jó.
“Valaki küdött táplálkozási zavarral terhessége alatt?”
Remélem nem. Undorító dolog lenne a kisbaba életét és fejlődését veszélyeztetni, csak mert anyukának zabálhatnékja van, de fél a hízástól..
Általában épp, hogy enyhülni szoktak a tünetek terhesség alatt.
Nekem bulímiám van/volt, az 1. terhességem alatt soha egyszer nem hánytam. Utána visszajött, de sokkal enyhébb formában. Másodiknál előfordult néha, de nagyon ritkán.
Nekem jót tett a terhesség, de szakkönyvben is olvastam erről, hogy a gyerekszülés pozitív hatással lehet erre.
Igen, ismerek ilyen lányt. Neki most a baba az első, bár azért küzd rendesen, hogy eleget egyen mindkettejüknek, de tudja, hogy most sokkal fontosabb az a kis élet.
(Aztán jó lenne arra is figyelni, hogy ezeket a káros evési szokásokat ne adja tovább. A mi családunkban nagyon sok az evészavaros nő, és így talán nem is meglepő, hogy én is, unokatestvérem is beleestünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!