Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy a fogadott orvosom...

Lehet, hogy a fogadott orvosom nem tud majd ott lenni a szülésemnél. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2,5 hét múlva indítanának, ha addig nem szülök meg. Megbízom az orvosomban, és nála szeretnék szülni, de nem rég közölte, hogy a kérdéses 2 hét közül a 2.-on nem lesz itthon, el kell utaznia.

Nem szeretnék ügyeletesnél szülni, mert az egész terhességem és kórtörténetem problémás.

Ilyenkor kérhetem, hogy arra az időre adjon át valaki másnak? Egyáltalán van aki az utolsó pillanatban elvállal egy szülést? Ti mit tennétek a helyemben?

2018. jún. 24. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális orvos magától gondoskodik helyettesről.
2018. jún. 24. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyenkor átad valaki másnak. Pl.nekem most fog elmenni az orvosom szabira. Át fog adni egy másik orvosnak ( előtte megbeszéljük,ő kit ajánl és én kit szeretnék) akihez fordulhatok,ha valami van,amíg visszajön.
2018. jún. 24. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hanyadik het lesz a 2. het, amikor nem lesz itt? En nem egyeznek bele az inditasba a kockazati tenyezok miatt, illetve az orvosnal rakerdeznek, hogy ki lesz a helyettese. Viszont ugyeletesnel kevesebb beavatkozasra szamithatsz, igy az egyaltalan nem egy rossz opcio.
2018. jún. 24. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
37. hét nagy része, és 38. hét eleje lesz akkor. Az indítással nekem nincs semmi bajom. Orvosilag egy csomó oka van. Örülök, ha addig kihúzzuk valahogy...
2018. jún. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!