Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már így valaki fogadott...

Járt már így valaki fogadott orvossal?

Figyelt kérdés
A fogadott orvos nem vette le a kenetet a 36.héten. 35. Héten jártunk nála, mert kijott a lagyekservem. Rakerdeztem a kenetlevetelre és azt mondta menjünk vissza két hét múlva azaz most. Hogy jobb legyen a dolog, tegnap voltam voltam Ctg n mire közli az asszisztens hogy nem csinálhat meg, mert a fogadott orvosom úgyis ma azaz kedden rendel, menjen vissza ma.ok értem, de az orvos miért nem mondta ezt a magánrendelés alkalmával, hogy eleve kenetet sem tud levenni magamban és Ctg re úgy kérjem az időpontot, hogy hozzá tb rendelesre??? 37. Hetes vagyok. Mindig mindenre figyelek de amióta terhesgondozasra járok sokszor a bolondjat járatják velem. Úgy érzem én vagyok a hibás. Már nem tudok megbízni ebben az orvosban, nem tudom mit csináljak.
2017. dec. 12. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

felhivod vagy bemész hozzá és közlöd:

doktor ur 2.-3 hete se vette le tőlem a múltkoriak szerint megbeszélt kenetet, kérem adjon időpontot mikor jöhetek önhoz. ha meg szar bele a doki akkor nem kell vele fogalkozni tovább !

2017. dec. 12. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Kenetet mindenképp vetesd le valahol... ha kell sztk... Egy ismerős kismamának nem vették le és baj is lett a második napon a babával... szerencsére meggyógyult, de mi van, ha mégsem? Nem viccből kötelező. Ne hagyd magad!
2017. dec. 12. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, éppen ezért is kérdezem..
2017. dec. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!