Nektek mennyibe került a szülés? Fogadott orvos, szülésznő, alapítványi szoba esetleg?
Orvos volt fogadott...megmondta hogy mennyi az annyi. 100 000 felett.
Szülésznő kapot egy huszast. Ő ügyeletes volt.
Alapítványi szoba 12000/ éjszaka.
Kedvenc takarító néni is kapott egy kis figyelmességet.
Kb 200 000 össz vissz
2 eve szültem. Doki 40 ezret kapott. Azt mondta, amikor a tarifat kérdeztük, hogy ne sokat adjunk. Nekünk nagyobb szükségünk van a pénzre friss szülőként mint neki. Nem a pénz miatt jön be. Nála a terhesgondozás is csak 3 ezer ft volt. Most modernebb helyre költözött, itt már 5 ezer ft.
Fogadott szülésznő nem tudott bejonni, az ügyeletesnek 20 ezret adtunk, de utólag belegondolva nagyon nem érdemelte meg.
Alapítványi szoba, vip szoba nálunk nincs.
Elso gyereknel 9e/honap volt a terhesgondozas, szulesert 110e-t adtunk (90e tarifat kicsit megtoldottuk, annyira szuper munkat vegzett!)
Szuleszno ugyeletes volt, neki 15e-t adtunk, pkusz bonbonokat a csecsemoosztalyra es noverszobaba.
Most varjuk a masodikat, mar 15e/ho a gondozas (doki ugyanaz, eltelt 7 ev), tizszereset tervezzuk adni. Szulesznom megint nem lesz.
Fogadott doki: 100.000
Fogadott szülésznő: 50.000
2 személyes szoba (nem VIP)
Fogadott orvos: 80 ezer
Fogadott szülésznő: 30 ezer.
Sima szobában voltam,de megbántam,legközelebb alapítványi.
Nem kérdeztem mennyit adjak,ennyit gondoltam.Ez 6 éve volt.
Fogadott orvos 100.000,anesztes 10 ezer.
Nem mondtak árát,az anesztes nem is gondolt semmire,de annyira lelkiismeretes volt,hogy amikor eljöttem,így gondoltam.A dokival egyeztettünk előre tarifát.A terhesgondozás havi 9.000 volt
Szülésznő nem volt,VIP szoba sajnos foglalt volt,azt nagyon szerettem volna,mert tudtam,hogy min.5-6 napot bent leszünk.Az napi 10 ezer lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!