Erzett igy mas is a MASODIK terhessegenel?
Elsonel es masodiknal is csak 18hetesen kezdtem erezni valamit, mintha..mozogna.:)
Elsovel 21 hetesen lettem biztos benne.
Masodikkal a 20.hétre már igencsak rendesen éreztem.
Elso baba mellso fali lepénnyel, 2.baba szintén
Elsőt 16 hetesen éreztem de a 2. babámnál mellső falon tapadt a méhlepény, gondolom ezért, de csak 18 hetesen kezdtem érezni mozogni.
Nekem az elején voltak tüneteim de lassan abbamaradt mind, a reggeli szédülés maradt meg legtovább de 16 hetes korra már nem, semmi bajom nem volt. 16 hetesen voltam UH-n, ahol kiderült, hogy kislányt várok így ezzel voltam elfoglalva, de én sem éreztem magam terhesnek. Friss UH miatt nem aggódtam, de valahogy az UH előtt se fordult meg a fejemben, hogy baj lenne. De én az első babámmal is úgy voltam, hogy abbamaradt minden tünet 10-14 hetes kor között, aztán kb 30 hetes korig panaszmentes voltam, írnám, hogy csak a hasam nőtt de ez nem feltétlen igaz, mert 27 hetes voltam, mire látszott rajtam, hogy nem puffasztó étel miatt nagyobb a hasam. :)
Igaz első terhesség... De amikor épp nem mozog, és nem kell lehajolni, akkor most sem erzem, hogy terhes vagyok.. Csak azért írok, mert szerintem ez igen extrém
39+6 hetesen
Komolyan aggaszt engem is, hogy már szülni kellene, de még nem erzem nehéznek sem..stb
Én mondjuk mindkét babát hamar éreztem (15 hetesen, mostanit 14 hetesen), de amúgy én sem érzem magam terhesnek és szerintem ennek nagyon kell örülni! Nő a hasam, hízom (második baba még útban van) és semmi más tünetem nincsen:).
1,5 éves anyukája és 25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!