Aki az első terhességénél 15 kg. -nál többet hízott, hogy alakult a súlya a második terhességnél?
Mennyit híztál először, és a második alkalommal?
Másodszorra "jobban" odafigyeltél, hogy mit, és mennyit eszel?
Első terhességem alatt 35 kilót híztam. Egyáltalán nem figyeltem oda az étkezésemre, ráadásul nagyon kívántam az édességet is, 1 tábla csoki meg sem kottyant.
Második terhességem alatt 20 kilót híztam, nem voltam olyan kívánós, és jobban is odafigyeltem a dolgokra.
Most, a 3. babával már nagyon ügyeltem mindenre. A 26. hétig híztam összesen 4 kilót, de akkor fekvésre lettem kárhoztatva, azóta kicsit megszaladt a súlyom, de még mindig nem olyan vészes. 31 hetes vagyok, 9 kilónál tartok. Azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én alapból hízásra hajlamos vagyok, és mindegyik terhességem előtt fogyóztam, hogy nagyjából az ideális súly környékéről induljak.
Szia. Én kicsit többet tudok leírni :)
1. baba 7kg
2.baba 10kg
3.baba 30kg
4.baba 15kg
5.baba 17kg
És sosem törődtem vele mit eszek. És amint abbahagytam a szoptatást, vissza álltam 58 kg ra, egy hónapon belül.
Persze nem egyszerre ment le, mert szoptatás alatt is fogytam már.
Szép napot!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Hármas, le a kalappal előtted! gondolom nem unatkozol :)
Első baba: 16 kg
Második: 18 kg
Harmadik: eddig 12 kg (32. hét)
Eszem, ami jólesik, de kevés édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!