Valaki esetleg később érezte a második terhességénél a magzatmozgást?
Második kisbabámat várom,kezdek kétségbe esni.Az első babámnál 17 hetesen,4 naposan már éreztem a mozgását,most a másodiknél nem,pedig 18 hetes,1 napos vagyok.Ami különbség az az,hogy az elsőnél a méhlepény a hátsó,míg most a mellső falon tapadt meg.Másfél hete voltam dokinál aki nézett szívhangot és tökéletes volt,a pocakom is szépen nő,már több ember is észrevette,hogy várandós vagyok :) Tehét nem értem az egészet,mert mindenhol csak azt hallottam és olvastam,hogy a második babánál hamarabb érzi az anya a mozgásokat.Ultrahangom pedig még csak jövőhét kedden lesz...
Köszönöm szeépen a válaszokat!!!
Szia!!
Igaz,most offolok,mert nekem elso terhessegem,de..
szerintem ezen a heten mar erezni fogod. Praktikakat kiprobaltal?
Edesseg,kv,hanyattfekves? Szerintem mellso fali lepenynel nem kotelezo elobb erezned.. azert irj az uh utan. En is jov het kedden megyek genetikaira:)
18hkm
Én is így voltam mint te. Kisfiamat már a 16. héten éreztem, kislányomat most csak a 18. héten kezdtem el érezni igazán, de biztosra kb a 20. hétre tudom mondani. Én is aggódtam és idegeskedtem ez miatt egy ideig, mire abba hagytam az aggódást megmozdult a kislányunk. Azóta is mozog, rengeteget.
28 hkm
Kedves első!
Köszönöm a válaszod!Gratulálok a babához!
Igen én már mindent kipróbáltam,de semmi...
Írok majd,hogy mi volt!
Kedves második válaszoló!
Megnyugodtam kicsit,hogy nem csak én vagyok ezzel így!!!
Köszönöm,hogy írtál!!!
Jaj,igen!
Gratulálok a kislányodhoz!!!! :)
De örülök,hogy nem egyedi az enyém és nincs baja a kicsinek attól,hogy még nem érzem!!!
Köszönöm nektek!
Egyébként a mellső fali méhlepény megtapadásának utána néztem és valóban írtak olyat szakértők,hogy ebben az esetben előfordul,hogy az anyuka később érzi a mozgásokat!
A fogantatás napja biztos,mert pont peteérés napján voltunk együtt a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!