Jósló lenne? Normális ez ilyen korán? Meddig lehet még így kihúzni?
Figyelt kérdés
35 hkm vagyom. Ma teljesen bekeményedett a hasam, és kicsit olyan menstruációszerű, tomoa fájdalom társult hozzá. Ez lenne a jósló? Létezik,h már 35 hetesen van?2018. jún. 21. 12:56
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,telóról pötyögök.
2018. jún. 21. 12:57
2/7 anonim válasza:
jósló fájdalom jelentkezhet már hetekkel szülés előtt. a jósló fájdalom is ismétlődőek, de nem rövidül az idő két fájás közt. volt több fájásod vagy csak egy?
3/7 anonim válasza:
36hetes vagyok,én is így érzem magam :(
Fáj a derekam,menszesz görcsök,keményedés...
Igazság szerint a sok front is közre játszhat szerintem..
Nekem második szülés le d
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is 2. baba. Elsőnél egy db jóslóm nem volt,ezért nem is tudtam milyen. Első,a délelőtt folyamán 2× éreztem ilyet. Amúgy igen,a frontok is kikészítenek,már előre parázok ettől a holnapra várható nagy lehüléstől is....
2018. jún. 21. 13:34
5/7 anonim válasza:
Nekem olyan 34. héttől volt, 36. héten beindult a szülés, de szerintem tovább is mehetnek a jóslok, akár 40. hétig is.
6/7 anonim válasza:
32 hetesen kezdtem el jóslózni, 34 hetesen már 2100-ás volt a méhszáj. 40+1 hetes vagyok most és a fiam nem nagyon akar kibújni, azért a mai frontba bízok kicsit. :) De nyilván mindenki más, max dokinak említsd meg.
7/7 anonim válasza:
31 hetesen volt az első alkalom. 5-20 percenként görcsöltem. Ijesztő volt. Zuhanyra elmúlt. Onnantól néha előfordult ilyen, 34 hetes kortól meg napi szinten. 39+5 hétre szültem a fiam. Második babámmal még hamarabb elkezdődött, 30 hetes kor előtt is volt rá példa de annyira nem figyeltem, tudtam, hogy nem lehet rá adni. :) 40+1 hétre szültem. :)
Amúgy 1-1 mindjárt megjön érzés nekem már vagy 24 hetes kortól is volt. Jósló az az, ha több is jön, rendszertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!