Kinek milyen volt a jósló fájás?
Figyelt kérdés
Hányadik héten volt először?2018. jún. 16. 17:48
1/6 anonim válasza:
Nekem egyik terhességnél sem volt, csak elfolyt a magzatvíz és rá még vagy 1-2 órára kezdődött bármi. (Ha ilyen válasz is érdekel.)
2/6 anonim válasza:
Én hetek óta jóslózok már. Haskeményedéshez alhasi menses- jellegű fájdalom társul és elég erős derékfájdalom is van, és hullámokban jön.
4/6 anonim válasza:
Nekem sem volt jóslóm. Magzatvíz elfolyt és utána sem jöttek a fájások, gondolom jóslóm ezért sem volt. Oxitocint kaptam végig a szülésnél.
5/6 anonim válasza:
Nekem tegnap volt először..
Mensinél nekem gyengébb görcs( mensit csak győgyszerrel bírtam)
Néha derékból is sugárzott, majd hasból combközépig éles fájdalom..
De semmi rendszer
38+6 hkm
6/6 anonim válasza:
Menstruációs görcs, közben haskemènyedés. Meg fogod ismerni. D3 nem sokat jelent. Mindkét terhességemmel már volt kb a 36. héttől, de nem nyilt tőle semennyit a méhszájam (valaki nyilik tőle pl). Terminustúllépèssel kellett inditani a szülést elsőre, most is már túllèptem ès ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!