Sokat olvasom, hogy a baba elveszi ami kell neki, de mit?
30hetes vagyok ikrekkel:)
Ugyanez volt a helyzet velem az elejen mint veled,es mostanra is 3kg-t hiztam. Illetve a babaim. De nekem a vitaminra mondtak peldaul,hogy azert szedjem mert az nekem potlas. Amilyen nyomelemekre,stb-kre szukseguk van elvonjak a szervezetedbol. (Vas,magnezium,kalcium egyebek) A kajarol meg annyit,majd megjon az etvagyad egyszecsak:) Nekem a vedonom azt mondta ne aggodjak ezen,mert meg mindig annyit eszek kb mint egy kismadar:)
Jo babavarast!!:)
Mindent elvesz, amire szüksége van a fejlődéshez. Vitaminokat, ásványi anyagokat, pl a fogorvoshoz is azért kell mennie a kismamának, mert ha nem pótolja megfelelően a baba által elvont kálciumot, akkor a fogai romolhatnak. Azért mondják, hogy nyugodjon meg a kismama, mert a baba elveszi, ami neki kell, mert, ha pl sokat hánysz, és nem viszel be megfelelő mennyiségű tápanyagot, akkor sem a babának lesz baja, hanem max neked valamilyen hiány betegséged. Persze ez se jó, ezért próbálj meg olyat enni, ha éppen tudsz, amiben legalább sok fontos tápanyag van.
Ja, és én is hánytam a vitaminoktól, de nem mindtől, a dm-es pl nem bántotta a gyomrom.
A tápanyagokat.
Az jó, hogy vitamint szedsz, de szedj helyette napi 500 mg magnézium citrátot és 1000 mg kalciumot is, különben rámennek a fogaid. És halolaj kapszulát is, az ereid védelmében. Plusz mindezek nincsenek benne megfelelő mértékben a vitaminokban, és neked is kellenek, meg a gyereknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!