Normális ha nem érzem, hogy mozog a baba?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, az UH szerint minden rendben,ott látszik hogy mozog a baba. Van itthoni szívhangfigyelőm, azzal is megtalálom mindig, de mozgást nem érzek, pedig nincs sok zsír a hasamon. (Ha van összefüggés)2018. jún. 19. 14:33
1/5 anonim válasza:
Szia.2 terhességem volt 1 nél elől volt a méhlepény,szinte nem is éreztem a babamozgàst.2 terhességnél hátsó falon volt na azt éreztem rendesen..
2/5 anonim válasza:
Bizony, a mehlepeny helyzete sokat szamit, ahogy az elso irta.
3/5 anonim válasza:
25 hetes vagyok, masodik baba, mellsofali mehlepeny. Kb ket hete kezdtem el erezni igazan, de meg igy is van egy egy nap amikor csendben van. Uh-kon minden oke, igazi kis virgonc mindig.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem aggódom 😁
2018. jún. 19. 15:01
5/5 anonim válasza:
18 héten éreztem először, pedig hátsó fali a lepény.
Ha mellső fali, akkor meg főleg később szokták érezni. Dokim szerint 22 hétig kell érezni, de 30 hétig nem fontos, hogy minden nap érezd csak onnantól.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!