Terhesség alatt nektek hányadik hétig tartott a has görcsölés?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 15:38
2/6 anonim válasza:
Az 4-5. héten szinte minden nap előfordult, bár nekem inkább a derekam akart leszakadni, de időnként a hasam is fájt.
Most 9 hetes vagyok, kb heti 1-szer még előfordul, de a második kimaradt menzeszem "első két napján" végig fájt a hasam.
Mennyi idős terhes vagy?
Ne aggódj, ha nem annyira erős, mint a menzeszkori és nem kíséri vérzés, akkor ez természetes.
3/6 A kérdező kommentje:
20. hét. Nem erős a görcsölés,vérzés pedig egyáltalán nincs szerencsére, kb 2 hetente szokott 1-2 napig, de olyankor az emelt magnézium sem segit
2018. jún. 19. 16:06
4/6 anonim válasza:
2. vagyok
Gondolom dokiddal beszéltetek róla. Ha minden oké odabent, akkor ez inkább csak a növekedés miatt lehet.
Ne aggódj!
Boldog babavárást kívánok! :)
5/6 anonim válasza:
Szia, nekem az 5-6-7dik hètben volt màra már megszünt most vagyok a 9dik hètben.
Kèrdezgettem sok mindenkitől hogy nornalis e de ha nincs vèrzès ès nem olyan mèrtèkű mint a menszesz görcs akkor ne aggodj, normàlis.
6/6 anonim válasza:
Èn is a 20.hètben vagyok. Nekem is van nèha kissebb görcsölès ès szùrò èrzès de gyorsan el is mùllik ha pihenek egy kicsit. Azt vettem èszre hogy akkor jön a szùrò èrzès amikor erőssebben mocorog a picike. Ès èjszakànkènt a görcs is megfogja a derekam ha nem jòl fekszem. Nyugodj meg ha nem erősödik ès nincs vèrzès akkor nincs ott semmi gond. De az orvosodra majd kèrdezz rà ha az megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!