Zeynep nevet második keresztnévként akarom adni! Lehet anyakönyvezni?
Szép név, nekem is tetszik!
De én arab nevet nem adnék a kislányomnak de tényleg szép név!
Akár Zejnep-nek is írva!
Jezusom. Ez kb mar a harmadik ilyen kerdes amit olvasok es az osszeset csak fikazzak a kommentelok. A Zey(j)nep egy gyonyoru LANY nev szerintem. En is szivesen adnam a kislanyomnak. A kommentelokhoz meg csak annyi lenne a kerdesem, h pl a Medox jobb nev? Mindenki el tudja donteni milyen nevet ad a gyerekenek. Manapsag mar amugy sem adnak olyan neveket a kicsiknek, hogy karoly, erzsebet stb. Vagy ti talan igen? :) (tudom, hogy mar par honapos a kerdes de ezt mar nem tudtam szo nelkul hagyni)
Ja es meg annyi, ha nem tudjatok, h fiu vagy lany nev-e akkor ti is ra guglizhattok vagy ha ugysem tetszik akkor egyaltalan miert kell ide kommentelni?
+szerintem egy Zey(j)nep-et nem kene osszehasonlitani egy Paulinaval vagy Fatmagullel, elvegre nem hiaba ismerik kevesen a Zey(j)nep nevet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!