Kislanyunk lesz de a babakocsink mozese kremszinu a sportresz barna a hordozó zöld ez tényleg béna így?
Nekem elso gyerekem fiu, 3in1 babakocsija volt, sotetbarna szinben.
Most lanyt varok, siman marad ebben a babakocsiban, ezert nem fogok ujat venni, pont senkit nem erdekel miben tologatom.
Miert béna? Ezek jó színek. Egyénként is sose használod majd egyszerre mindet ugyebár 😂
A mi sportunk türkizkék és fekete. És mindenki látta, hogy lány. Baromira nem érdekelt, csak nekem és a lányomnak legyen jó.
Nyugi, kék babakocsiba kék ruhába öltöztetett gyereknél is megkérdezik hogy fiú-e vagy lány.
Szerintem nem szempont a szín, illetve lányosba nem tennék fiút, de a felsorolt színetek közül bármelyik jó lánynak is.
Utolsó, az én rózsaszínbe öltöztetett, fülbevalós (amúgy tök csajos, hajasbaba) kislányomra is azt mondták, hogy de szép kisfiú! :)
Amúgy nekünk szürke-kék babakocsink van, lánynak.
8 hónapos lányunknak szürke-fekete babakocsit veztünk. A nővérétől örökölt khaki-krém színűt cseréltük le.
Tökéletesen jó lesz a kislányotoknak a babakocsi, amit vettetek. Nem attól lesz lány, hogy úgy néz ki mindene, mint amit lehányt egy csillámpóni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!