Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttam, hogy eléggé elitélik...

Láttam, hogy eléggé elitélik a kismamák aki nyugtatót szed? Nekem sajnos szednem kell, a doki is mondta minimális menny. Xanaxtól nem lesz baja a babának.

Figyelt kérdés
Elég régota szedem,de most már a leggyengébből veszek be egy felet minden nap,de remélem mostmár el tudom hagyni 24 hetes vagyok.Remélem a pici babaának nem lesz tőle baja!!!!!!
2008. okt. 31. 16:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
19:54-es: a kérdező nem pánikbeteg. Amúgy én speciel pánikbeteg voltam, de túltettem magam rajta, mielőtt gyereket vállaltam. Nem akartam magam gyógyszerezni terhesen. Amúgy meg mellesleg beletrafáltál, úgy gondolom, hogy akinek örökölhető betegsége van, vagy állandó gyógyszerszedésre szorul, az ne vállaljon gyereket. Mert az csak önzőség, nem anyaság.
2008. nov. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!