Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttam, hogy eléggé elitélik...

Láttam, hogy eléggé elitélik a kismamák aki nyugtatót szed? Nekem sajnos szednem kell, a doki is mondta minimális menny. Xanaxtól nem lesz baja a babának.

Figyelt kérdés
Elég régota szedem,de most már a leggyengébből veszek be egy felet minden nap,de remélem mostmár el tudom hagyni 24 hetes vagyok.Remélem a pici babaának nem lesz tőle baja!!!!!!
2008. okt. 31. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
ha a doki azt mondta hogy szedd ő biztos tudja, hogy nem ártalmas a babának
2008. okt. 31. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

hát igen, ítélkezni azt tudnak...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

a nem bizonyult hasznos válaszokat olvasd

2008. okt. 31. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Nekem is szednem kell gyógyszereket, mert pánikbeteg voltam. Egy bizonyos minimális adagot én is beveszek, mert különben visszaesek.Számonra is dillema volt a gyógyszerkérdés, mert ha az emberek ezt meghallják, rögtön szörnyűlködnek.

Szerintem ez tudatlanságból ered. A mennyiség fontos, de közel sem lehet minden gyógyszerre azonnal rávágni, hogy ne szedd, ha pedig muszály. Akik olyan tanácsokat adnak, hogy gyújts gyertyákat, meg lazíts egy kád meleg vízben, azoknak még nem volt komoly problémájuk ilyen téren.

Sajnos én itt a fórumon is azt tapasztaltam, hogy elég nagy a homály ezen a téren. Különben a Seduxent orvos is felírja pl. görscökre.

32 hetes

2008. okt. 31. 17:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.nekem is volt sajnos egy-két problémám,de most már tényleg a minimális adagot szedem.
2008. okt. 31. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

A harmadik vagyok: Nyugodj meg!

Nekem már az előző terhességemnél is szednem kellett, és nem lett baja a babának. Most már 8 éves.

2008. okt. 31. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Szia!Persze,hogy ítélkeznek...,ne foglalkozz velük!!Az én orvosom szerint is szedhetőek!Úgyhogy nyugi!Ha már ketten mondják!!:o)

Remélem a babád segít a helyzeteden,én érzem,hogy ő lesz a gyógyír a pánikbetegségemre,már amióta megfogant jól vagyok(kop-kop-kop)!Remélem így is marad,és kívánom Nektek is!

2008. okt. 31. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Először talán rendbe kellett volna szedni a lelkivilágodat, mielőtt gyereket vállalsz. Aztán meg az orvos lesz a hibás, ha valami baj lesz. Nem terhesen kellene a leszokáson agyalni.
2008. okt. 31. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Utolsó!

A pánikbetegség és a hasonlóak nem olyan természetűek, hogy az ember csak úgy rendbeszedi a lelkivilágát.

Nekem nem is lenne 3 egészséges gyermekem, ha a hozzád hasonlóakra hallgattam volna. Ezekre a gyógyszerekre az orvosok nem felelőtlenségből mondják, hogy ha kell szedhető. Ceizel Endre kutatásairól még nem is hallottál? És akkor pl. mi van az epilepsziás kismamákkal? Szerinted nekik ne is legyen gyerekük? Mert a te hozzááállásod ezt sugallja.

2008. okt. 31. 19:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is a depit nem nagynon lehet össze hasonlitani a pánikbetegséggel.Nekem az idegeim vannak ki,de azok nagyon!:)Most hogy teherbe estem és arra gondolok milyen jó lesz ha megszületik a baba jó érzéssel tölt el,mert nekem van egy 9éves kislányom és mikor ő született akkor voltam a életemben a legboldogabb.Remélem ez most is majd igy lessz.:)
2008. okt. 31. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
én a frontint szedtem 13-18hét kozött mert be véreztem,nagyon gyorsann hozzá szoktam én is 1hét alatt már észre vettem mikor le csökkenteték,egyébként a doki irta fel mert az ideg is nagy baj tudd csinálni inkább a nyugtato mint hogy baj legyen,én is czejzelt tudom fel hozzni fent van a neten a cikk azt mondta összesen csak 45gyogyszer van amit nem lehet szedni ilyenkor,és azok epilepszia,rák gyogyszerek,
2008. nov. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!