Utrogestan abbahagyása?
3x1-et kellett használnom a hüvelykapszulából. A doki mondta a 9.héten, hogy a 12.hétig szedhetem, és fokozatosan kell abbahagyni.
A naptáramba már felírtam előre, hogy mikor mennyit szedjek, viszont most esett le, hogy egy nappal elszámoltam magam, tehát 11+6-nál már kezdtem csökkenteni.
Egyik kérdésem, hogy ez jelenthet bajt?
Másik kérdésem, hogy a "fokozatosságot" nem részletezte a doki, én pedig úgy értelmeztem, hogy minden nap eggyel csökkentem. Most görcsölgetek. Bajt csináltam?
Én kitolnám amíg tart a doboz. Szerintem ilyenkor hosszabb a fokozatosság. Nekem két hét alatt leépíteni, egy hét 2x1 utána egy hét 1x1.
Szóval én még szedném pár napig minimum.
Ilyenkor addig erdemes szedni, amig van, inkabb picit tovabb szedd mint hamarabb hagyd abba, nagy baj annyira nem lehet de ha pl barnazni kezdenél, a frász jönne rád... napi csokkentes elvileg sok,mert hirtelen
Nekem is 3x1 volt az adagom.
11-12.hetig 2x1 et szedtem.
Aztan még 11 napig napi 1 et. A mehlepeny 100%ban csak a 14.héten veszi át a szerepét, a 12.héten csak 60-70%ban
Utolsó vagyok.
Görcsre ami nagyon hatásos (nem is draga es engem nagyon megmentett) magnesi citrici vagy még esetleg magnosolv se az mar dragabb es nekem.pl hasmenesem lett a napi 1 tasaktól is
Magnesii citrici irathato receptre úgy végkép NAGYON olcsó 1700ft 10doboz(100db)
De vény nélkül is kapható.:)
Köszönöm, akkor inkább folytatom tovább. Barnázás nem volt szerencsére, de tény, ha valami történne nem bocsátanám meg magamnak.
Magnerotot szedek görcsölésre, ami el is múlt egyébként már kb 3 hete, viszont ma megint jelentkezett, ezért kötöttem össze az utroval, hátha az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!