Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan abbahagyása?

Utrogestan abbahagyása?

Figyelt kérdés

3x1-et kellett használnom a hüvelykapszulából. A doki mondta a 9.héten, hogy a 12.hétig szedhetem, és fokozatosan kell abbahagyni.

A naptáramba már felírtam előre, hogy mikor mennyit szedjek, viszont most esett le, hogy egy nappal elszámoltam magam, tehát 11+6-nál már kezdtem csökkenteni.

Egyik kérdésem, hogy ez jelenthet bajt?

Másik kérdésem, hogy a "fokozatosságot" nem részletezte a doki, én pedig úgy értelmeztem, hogy minden nap eggyel csökkentem. Most görcsölgetek. Bajt csináltam?

2018. jún. 15. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
1 napon nem hinném h múlna, azért szokták a 12 hétig javasolni mert onnantól elméletileg a méhlepény átveszi a felafatot. Viszont én a biztos ami biztos alapon sosem hagytam abba kerek 12 hetesen. Mondjuk én 800mg szedek. De mindig úgy időzítettem hogy a 14 héten fejezzem be.
2018. jún. 15. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap még 1x1-et vettem be. Esetleg ezt kitoljam még 3-4 napig?
2018. jún. 15. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Én kitolnám amíg tart a doboz. Szerintem ilyenkor hosszabb a fokozatosság. Nekem két hét alatt leépíteni, egy hét 2x1 utána egy hét 1x1.

Szóval én még szedném pár napig minimum.

2018. jún. 15. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor addig erdemes szedni, amig van, inkabb picit tovabb szedd mint hamarabb hagyd abba, nagy baj annyira nem lehet de ha pl barnazni kezdenél, a frász jönne rád... napi csokkentes elvileg sok,mert hirtelen

Nekem is 3x1 volt az adagom.

11-12.hetig 2x1 et szedtem.

Aztan még 11 napig napi 1 et. A mehlepeny 100%ban csak a 14.héten veszi át a szerepét, a 12.héten csak 60-70%ban

2018. jún. 15. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Görcsre ami nagyon hatásos (nem is draga es engem nagyon megmentett) magnesi citrici vagy még esetleg magnosolv se az mar dragabb es nekem.pl hasmenesem lett a napi 1 tasaktól is

Magnesii citrici irathato receptre úgy végkép NAGYON olcsó 1700ft 10doboz(100db)

De vény nélkül is kapható.:)

2018. jún. 15. 21:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor inkább folytatom tovább. Barnázás nem volt szerencsére, de tény, ha valami történne nem bocsátanám meg magamnak.

Magnerotot szedek görcsölésre, ami el is múlt egyébként már kb 3 hete, viszont ma megint jelentkezett, ezért kötöttem össze az utroval, hátha az a baj.

2018. jún. 15. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 15. hetre kellett az utrot leepitenem, mert akkor lesz mar tuti a mehlepeny. De sok embernel olvasom, hogy a 12. hetre abbahagyatjak.
2018. jún. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!