Utrogestan abbahagyása? Többi lent.
12+3 hetesen egyből abbahagytam az utrogestan (orvosom mondta) és most olvasom, hogy sokan fokozatosan hagyták el. Lehet ebből baj?
Volt egy vetélésem, azért szedtem.
Az ultrahangon minden rendben volt :) De bennem van a félsz.
Igen
Magzatelhalas verzes vagy anélkül.
Mivel a méhlepény a 12.hétre 60% ban veszi át a szerepet. 100%ban a 14.hétre.
Én úgy elfelejtettem az egészet és az utolsó adagnál pattant be,hogy már el kellett volna kezdenem fokozatosan elhagyni. Hívtam a dokit és azt mondta,hogy hát ez van, nem kellene hogy gond legyen belőle,így nem ír fel még egy adagot a fokozatos abbahagyás miatt a 13. héten.
Nem lett semmi gond, azon kívül,hogy bosszankodtam sokat,mert az első 2 gyereknél ennyire figyelmetlen még nem voltam.
7-es, énis orvost idéztem. Mégis lenulláztak. De akkor kedves kerdezo hagyd csak abba , szrni bele
:D
12. héttől hagytam abba, nekem a doki azt mondta 4 naponta felezzem az adagot és a végén elfogy.
Én féltem ezért 3 naponta mindig egy adaggal kevesebbet szedtem be. Ha van még 6 szemed, akkor két napig használj 2 szemet aztán utsó 2 nap 1-1 szemet és kész. Én minden dokitól úgy tudom, hogy kell a fokozatosság, hiába jelentéktelen mennyiség a méhlepény termeléséhez képest. Nem feltétlen lesz belőle gond, sőt nyilván nagyon ritka, de jobb félni mint megijedni.
Jó egészséget!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor beosztom ezt a 6 szemet :)
És bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!