Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordult valakivel, hogy 12...

Előfordult valakivel, hogy 12 héten utrogestan abbahagyása után barnás folyása volt?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem volt probléma az abbahagyással. Fokozatosan hagytad el? Jobb lenne azért,ha felkeresnéd az orvosod.
2016. jan. 6. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
A dokim azt javasolta hogy úgy hagyjam el, hogy minden nap egy db-al kevesebbet használjak. 2x2 volt az adagom aztán így hagytam el (reggel 2 este 1, reggel 1 este 1, utolsó nap egy). Ez tegnap este volt amikor feltettem az utolsó kúpot és most délelőtt volt pici barnás váladék a wc papíron amiben kúp darabok is voltak.
2016. jan. 6. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem igen, de mint kiderült, nem az utr. abbahagyás miatt, nekem nem mondták a fokozatosságot, és hirtelen hagytam abba, de az ok nem ez volt, hanem a méhlepény fekvése. A méhszájon volt. Ahogy elmúlt az egyik probléma, jött a másik.
2016. jan. 6. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy vetelesem,de az orvos megis azt mondta ,hogy nekem nekem kell. Felírt 3dobozzal,de azt mondta akkor kezdjem el ,ha baj van. Most akkor?! Egyebkent nincs baj,ne is legyen ,csak olyan sok helyen olvasom ,pl nalad is,hogy 12hetes korban hagyod abba,szepen fokozatosan.
2016. jan. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!