Jelenthet babat?

Figyelt kérdés
Ovukor voltunk egyutt pont pozitiv lett a tesztem.most 8nap a nemvartig,eros kremes folyasom van,fajnak a melleim es magyon nagyob a bimboim is es az udvaruk sotetebb a szokottnal.Rozsaszin a mellbimbom es az udvara most lilas barnas vagy hogy fogalmazzam.mas tunetem nincs.ez jelenthet babat vagy meg semmi? ezek a tunetek nalam sosincsenek mensi elott.
2018. jún. 14. 16:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja,es lemaradt az hogy a hom 3napja 36.8 -37.5kozott mozog.most meg ramjotr a szedules epp dolgozom oke mondjuk ez elkonyvelem annak hogy lehet hamar keltem fel a szekbol.viszont borzaszto almos vagyok 2napja..
2018. jún. 14. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
A "mango juiz" az mangódzsúz akar lenni?
2018. jún. 14. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem ertem minek gondolkozol meg ilyenen mikor 1hete szexeltetek? :/ Szerintem ezek a tunetek mar nagyon bemagyarazos szinten vannak. Siman lehet pms is. En 8hetes leszek es kb 1-2hete erzek csak aprobb tuneteket, de max egy kis hasszurka meg cicifajas. regebben 1000szer bebeszeltem magamnak kozbe semmi alapja nem volt. Most nem is akartam babat es meg is jott. Ne gorcsolj ra, foleg hogy hiaba ottvan sokszor a menszesszel egyutt elmegy a baba, nem tud megtapadni+sok rendellenesseg. Plusz en szerintem ez a gorcsos babacsinalas meg tunetbemagyarazas csak art, akkor nem fog osszejonni es csak csalodas lesz a vege. 8nap meg rengeteg ido, nekem 8hetesen 5mm az egesz baba, szoval hidd el erezni sok mindent nem lehet. Inkabb relaxalj es ne porogj ezen. 1-2het mulva ugy is megtudod. Nyugi ne parazz, sikerulni fog, hajra!
2018. jún. 14. 23:16
 14/15 A kérdező kommentje:

1,nem egy hete szexeltunk rendben van? nem tudom ki irta ezt?!

amugy 8 hetesen 5mm a baba??? baratnomnek 10.6mm a baba es a doki szerint 4hetes lehet.es tenyleg,mert majus elejen megvolt neki utoljara.

2018. jún. 15. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hetesen 14,5 mm
2018. jún. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!