40éves kor felett van olyan aki egészséges babát hozott világra?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok, én nagyon szeretnék babát de a párom nem mert attól fél, hogy a gyerek beteg lesz. Az orvos mondta, hogy 40fölött van rá esély. De én abban bízok sokan szültek egészséges babát ilyenkor. Valahogy szeretném meggyőzni a páromat.2018. jún. 10. 07:52
1/23 anonim válasza:
Persze, sokkal többen, mint akiknél nem így lett. El kell menni szűrővizsgálatokra, amniocentézisre; így megelőzhető, hogy beteg babátok szülessen, ha nem akarjátok, ha meg egészséges, akkor megnyugodhattok.
2/23 anonim válasza:
Anyósom 45 évesen szült.Teljesen egészséges,ma már 15 éves nagylány.Ahogy előttem írták,el kell menni vizsgálatokra.
3/23 anonim válasza:
42 évesen szültem az egészséges ikreimet.
4/23 anonim válasza:
Barátnőm szülte 41 évesen a 3. gyermekét, teljesen egészséges
5/23 anonim válasza:
Nagymamám édesanyámat
Anyósom a férjem
Munkatársnőm a fiát (most érettségizik a fiú)
Lányom volt osztálytársnak a nagymamája a fiát (az unokaöcs idősebb a nagybácsinál 1 évvel), már mindkét fiú 30 fölött van
Lányom főnöknője a lányát (ő még csak ovis)
Unokatesóm a 3. fiát (2. házasság)
6/23 anonim válasza:
Persze, a kórházi szobatársam 42 évesen szült, az anyósjelöltem meg 39 és 41 évesen. Mind a 3 baba teljesen egészseges.
7/23 anonim válasza:
"40éves kor felett van olyan aki egészséges babát hozott világra?"
Persze, nagyon sokan!!
Tudod, szerintem a párod csak kifogást keres arra, amiért ő valójában nem is akar gyereket és azt gondolom, ha a párodat meg kell győzni, az már sajnos régen rossz! :(
Viszont, ha te nagyon szeretnél gyereket, akkor nem várhatsz vele tovább túl sokat és vállalnod kell a kockázatokat!
Döntsd el, hogy esetlegesen egyedül is képes leszel-e felnevelni.
8/23 anonim válasza:
42 évesen szültem a második babámat,most 43 vagok és kistesóra gyúrunk.
9/23 anonim válasza:
Azt tanácsolom ne sokat gondolkozz,mert 40 körül drasztikusan lecsökken az esély a teherbe esésre,sokkal nehezebben jön össze mint fiatalabban.
10/23 anonim válasza:
Sok szűrő vizsgálattal kiszűrhető, de a párodnak van igaza, hogy nem akar ilyen öregen gyereket. Nem helyes a gyerekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!