Jelenthet babat?
Figyelt kérdés
Ovukor voltunk egyutt pont pozitiv lett a tesztem.most 8nap a nemvartig,eros kremes folyasom van,fajnak a melleim es magyon nagyob a bimboim is es az udvaruk sotetebb a szokottnal.Rozsaszin a mellbimbom es az udvara most lilas barnas vagy hogy fogalmazzam.mas tunetem nincs.ez jelenthet babat vagy meg semmi? ezek a tunetek nalam sosincsenek mensi elott.2018. jún. 14. 16:08
1/15 anonim válasza:
Azt szokták mondani hogy ha olyat ezzel amit menzesz előtt nem sokkal akkor már lehet gyanakodni. A tünetek alapján én meg nem mondom. Nekem pontosan olyan volt a sikeres hónapban is mint előtte. De ez egyén függő. 8 nap múlva kiderül. Addig böngéssz a neten, és nyugi. ;)
2/15 anonim válasza:
8 nappal a nemvárt előtt kizárt, hogy pozitívat tesztelj
Akkor korábban volt ovud. De ha meg pozitív, akkor mire fel a kérdés? Igen, babát jelentenek, hiszen a teszt is megmondta...
3/15 anonim válasza:
Szóval ha olyat érzel, amit amúgy nem szoktál. Bocsi, elég erőszakos a szójavítóm. :D
4/15 A kérdező kommentje:
Hat talan a gyenge hatfajas ami mindig kiser mesi elott..most is de nem annyira es nem minden percben..hasam sosem faj csak mikor megjon aznap.volt tegnap meg tegnapelott meg olyan hogy szurkallt a mehem a koldokomtol lentebb 2centivel es picit ballra.nemtudom..nem merek remenykedni..3.sikertelen honapunk es mar a 2.nap szomoru voltam hogy nek sikerult..:(
2018. jún. 14. 16:26
5/15 anonim válasza:
Mi van veled második? Nem írta hogy pozitív lett a tesztje. Olvasd el jobban az ovulációs teszt... Jézusom!
6/15 A kérdező kommentje:
A ovu teszt volt pozitiv :) terhessegi tesztet majd akkor veszek ha a nemvart utan 2esetleg 3 nappal sem jon meg..
2018. jún. 14. 16:27
7/15 anonim válasza:
Ne csuggedj nekünk 11honap után sikerült és nekem is a petefészek szurkálás lett gyanús mert nekem az előtte vagy nem nem volt vagy nem ilyen intenzív
8/15 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes, hiszen védekezés nélkül szexeltél.
9/15 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy szúrt, húzodott a méhem, ha hirtelen keltem fel az ágyról.
Nemvár előtt 2-3 nappal már nagyon halvány pozitív tesztjeim voltak.
10/15 A kérdező kommentje:
Jaj de jo ilyesmit hallani..en tegnap baratokkal mentunk inni persze en mango juzt ittam mert remenykedem a picibem nem akartom gatolni a beagyazodast szoval en akkor ereztem..meg munkaban mikor picit erolkodve emelgettem a vizes flakonokat..meg mikor hapciztam akkor is kemenyseget ereztem egy pontban ahol irtam a koldokom alatt ott mintha lenne valami de lehet csak bebeszelem..remenykedem,viszont irhattok ilyen sztorikat hogy volt nektek :)
2018. jún. 14. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!