Miutan terhesek lettetek maradtatok a szuloknel vagy inkabb kulon koltoztetek?
Hala a jo egnek mar elotte elkoltoztem.
Ha igy alakult es lehetoseg van inkabb koltozzetek el, mert plusz stresszforras lesz a szituacio ha mar megszuletik a baba. Persze ez szulo fuggo is.
Van ra lehetoseg, eddig sem azert maradtunk mert szukos a keret.. Egyszeruen anyukam egyedul lenne, bar talan nem razna meg annyira.
Viszont ugy gondolom, hogy illene mostmar kulon eletet elnunk.
Csak azután lettem terhes, hogy együtt éltem a gyerekem apjával, természetesen kettesben, szülők nélkül.
Nem jó a sorrendet felcserélni, mert sok baj szül.
Esetemben előtte külön laktunk már 5 éve..
De hazaköltöztünk átmenetileg / házvásárlás és felújítás idejére/ ..terhes lettem ( tervezetten) remélem a szülésre el tudunk költözni..
Én különköltöznék..
Nagyon jól kijövünk a szüleimmel...van hely is, külön fürdö, külön emelet ( de csak 1 konyha) mégsem maradnék sokkal tovább, es gyerekkel pedig még úgse,.
Nagyon más külön élni, és más a kapcsolatunk is a férjemmel a szüleimnéll...hiába nem szólnak bele semmibe, mégis tolerancia kell mindenki részéről.
Jelezni, hogy nem akkor megyünk, nem megyünk haza, és vissza...hogy senki ne aggódjon..mert az együttélésnek vannak szabályai..
Vemdégfogadás sem úgy megy mint külön..
Sorolhatnék egy csomó mindent..
Jobb külön. Gyerekkel pedig biztos, hogy jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!