A negatív/pozitiv terhessegi teszttel mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 12:31
1/10 anonim válasza:
Pozitívat én megtartottam emlékbe. 2 éves a legkorábbi de meg mindig jól látszik. Az újabbakat is megtartom amíg csak lehet 😁 Negatív mind kuka...
2/10 anonim válasza:
Kidobni a szemétbe.Mégis mi a fenét kellene tenni a hugyos teszttel,már ne is haragudj.
3/10 anonim válasza:
??? Én nem értem a kérdést... Mit akarsz velük csinálni? 😂
4/10 anonim válasza:
Eléggé beteges egy ilyet megtartani. Nem elég emlékeztető a saját gyereked arra, hogy teherbe estél?
5/10 anonim válasza:
Hát, a pozitívat még értem, ha meg akarja valaki tartani.
De a negatív miért kérdés?????
6/10 anonim válasza:
Negatív kuka.
Pozitív lefényképezhető esetleg, aztán kuka.
7/10 anonim válasza:
Eldobni vagy megtartani emlékbe
8/10 anonim válasza:
Van aki a negatívat is megtartja, nekem tele lenne egy fiók a két év alatt. Én megtartottam a pozitívat, ha anyukámnak lenne egy pozitív tesztje ami miattam lett az én is megnézném. Miért baj az ha meg akarja valaki tartani?
Gyakori kérdésekre miért bunkózni jár az ember? Annyira visszataszító.....
9/10 anonim válasza:
Én a pozitiv tesztet beragasztottam az ultrahang képpel eggyütt az emlék könyvecskébe,a negativat mindig kidobtam.
10/10 anonim válasza:
Megtartani vagy kidobni. Más lehetőség nem jut eszembe.
Mármint a negatívat persze mindenképp kidobni. Ugyan azt ki akarná őrizgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!