Azok a nők akiknek terhesség alatt nem nőtt a hasuk és a menzeszük is megjött, nekik a terhességi teszt is negatív lesz vagy pozitív?
A terhes nők nem menstruálnak és nő a hasuk- nem tudom mire gondoltál.
Terhesen minden vérzés abnormális.
#7 gratulalok:)!!!
Nekem mindig 3napig szokott tartani a verzesem, es csinaltam 2 tesztet es mind a ketto negativ lett de mindig bekepzelem magamnak hogy terhes vagyok.:(. Es ezert kerdeztem
Millióból egy, akinek nincs hcg a vizeletben, és negatív marad a teszt.
Mikor nem jött a baba, én is remekül produkáltam a képzelt tüneteket, volt mikor a menstruációm is kimaradt. De a negatív teszt az egyértelmű.
Ismerek olyat, akinek az első hónapokban még megjött. Viszont pont hogy nőtt a hasa, és bizony a teszt is pozitív lett. 14 hetesen derült ki, hogy terhes. De akkor már mi mondtuk a kolléganőnek, hogy csináljon egy tesztet, mert minden terhességi tünetet produkált hetek óta.
Akinek nem nő a hasa, annál ez alkati kérdés, és jellemzően első terhesség. Feszes a hasizom, széles a medence, általában magasabb az átlagnál. Ettől még nő a baba, remekül fejlődik, és lehet akár 4 kiló is.
Aki 1 kilós babát szül, ott kizárólag koraszülész lehetett. Teljesen más történet, és nincs összefüggés azzal, hogy mikor tudta meg a terhességét.
Olyan százmillióból egy lehet, akinek negatív a teszt, van vérzése, nem nő a hasa, és mégis terhes. Az sokkal gyakoribb, hogy valaki csak beképzeli a terhességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!