2 napja késő menstruáció, délutáni pisiből negatív tesztek. Lehet-e ettől baba?
Lehetsz terhes, persze. De nem biztos, hogy az vagy. És hidd el, hogy ettől jobb tanács nincs, hogy várj 2-3 napot és reggeli vizeletből tesztelj.
A tapasztalatok pedig sokfajták. Van, akinek már a nem várt vérzése előtt 1-2 nappal pozitív a teszt, másoknak meg csak a késés után napokkal. Van, akik eleve több napos késésnél tesztelnek először (én is ide tartozom). Nekem közel 1 hetes késésnél volt az első teszt, délutáni vizeletből lett egyértelmű pozitív. És megint másoknak meg csak szimplán késik, tesztek negatívak és nem is terhes, hanem pár nap késéssel megjön a vérzésük, vagy nem jön meg, de nem terhesség miatt. Szóval türelem, tesztelj pár nap múlva!
Nekünk 3 nap késés után lett halvány pozitív, reggeli első vizeletből vett minta alapján.
A következő tesztet mindenképp reggeli első vizeletből csináld. Drukkolok.
Kedves kérdező!
Szinte teljesen ugyanez van velem is! Én ma a nem várt után 3. napon csináltam az első tesztem második pisiből és negatív lett. Néha görcsölgetek, volt két nagyobb szúrás is, a melleim nem annyira érzékenyek de megnőttek. Tegnap vacsora után mintha fura éhség érzetem lett volna újra, pedig ettem rendesen és napközben a gyomrom is szokott égni.
Izgulok érted és reménykedjünk, hogy csak idő kérdése és két csík lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!