Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte állandóan éhes vagyok,...

Szinte állandóan éhes vagyok, remegek ha nem eszem. Mit csináljak? Attól tartok hogy így nagyon meg fogok hízni?

Figyelt kérdés

Minden ismerősöm, családtagom, barátok hánytak, hányingerük volt terhesség alatt, én vagyok az egyedüli akinek még hányingere sincs, nem is volt soha. Kezdettől fogva jó étvágyam van, túl nagy is. Ráadásul mndenki mondta, hogy ő csak 6-9 kg-t hízott, valószínű pont amiatt mert nem ettek sokat, meg ki is hányták.

Ne értsétek félre én nem vágyom arra, hogy minden nap hányjak, de én meg olyan leszek mint szülésig. 4 hónapos vagyok és már 4 kg-t híztam 54 kg-ról. Nem kívánok semmit jobban vagy kevésbé, egyszerűen csak megennék mindent.

2018. jún. 11. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nincs terhességi cukrod???

Próbálj meg minimális nasit sütit ceokit stb enni egyél inkább teljeskiőrlésű pékárut sok zöldséget, húst, kefirt ilyesmiket. Ezek nem dobják meg annyira a cukrod és kevésbé esik le hírtelen.

2018. jún. 11. 17:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok inzulin rezisztenciáról, még soha senki nem vetette fel nekem. Tényleg meg kellene nézetnem.
2018. jún. 11. 19:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Még nem voltam terheléses cukormérésen.Még csak 15 hetes vagyok.
2018. jún. 11. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
És amikor lemegy a cukrod, akkor mennyi szokott lenni?
2018. jún. 11. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 24 hetes kor körül nézik a vercukrot, de orvossal konzultalj és menj el egy korábbi terhelesre ha úgy erzed! Én mindkét terhességemnel cukros vagyok és diétát kell tartanom. Ez egyfelől no m nézni kell mit mikor hogyan eszel másrészt nehézkes kicsit de meg lehet szokni. És nagyon sok segítség van neten, facen. Bár én előtte egy kis odafigyeléssel megneznem h mi a helyzet ha csak teljes kiőrlésű lassan felszivodo szénhidrátokat ennél, sok zöldséggel és sovány húsokkal. Emellett délután és tízóraira gyümölcs és tejtermék de este mar csak teljes kiőrlésű dolgokat egyel, tejterméket és gyümölcsöt ne. Mondjuk ehhez jó tudni a cukros diéta alapjait h lásd mi a helyzet de alapból érdemes a nagyon cukros es feher lisztes dolgokat kerulni.
2018. jún. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!